Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Skovens Rafael godkendes i KWPN

Den danskavlede og -kårede internationale Grand Prix avlshingst Skovens Rafael er nomineret til godkendelse i det hollandske rideheste-avlsforbund, og er blevet indstillet til kåring af KWPN's hingstekåringskommission, og at hovedbestyrelsen, forlyder det fra de hollandske medier

 

Indstillet til godkendelse i KWPN

Ligesom DV nu har fokus på at godkende fortrinlige udenlandske hingste i Dansk Varmblod, så ses det også tiltagende at gode danske hingste tillige godkendes i de udenlandske varmblodsforbund. Det forlyder nu ifølge Equnews.nl, at den internationale danske Grand Prix hingst Skovens Rafael (e. Blue Hors / Blue Hors Don Schufro) er indstillet til kåring ad KWPN's hingstekåringskommision, og at hovedbestyrelsen har formaliseret denne nominering, og hermed forventes at godkende den danske hingst i det hollandska varmblodsforbund.

 

Solgt to gange på auktion

Skovens Rafael blev oprindeligt solgt på Dansk Varmblods Elitefølauktion på Vilhelmsborg.

 

 

Et par år senere blev han udnævnt til præmiehingst ved hingstekåringen i Herning og blev efterfølgende den dyreste hest på DV's forårsaktion med en salgspris på over en million til Stutteri Priess, der ejes og drives af Lotte og Per Skjærbæk.

 

Succesfuld i sport og avl

Siden har der været meget opmærksomhed om hingsten og han har gjort det godt i både sporten og avlen. Lotte Skjærbæk red hingsten succesfuldt op fra 4-års championatet via UVM-finalerne til internationalt Grand Prix niveau.

 

Avlsmæssigt har han tillige markeret sig både nationalt og internationalt, men har reelt været mere populær i udlandet end herhjemme, hvor han har produceret under 250 afkom. Alligevel er Skovens Rafael udnævnt til elitehingst i Danmark, og har et af de højeste dressurindeks og flere af hans afkom er på vej til Grand prix-klasserne.

 

Billede

 

Den danskavlede og -kårede internationale Grand Prix avlshingst Skovens Rafael er nomineret til godkendelse i det hollandske rideheste-avlsforbund, og er blevet indstillet til kåring af KWPN's hingstekåringskommission, og at hovedbestyrelsen, forlyder det fra de hollandske medier (Arkivfoto:JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 31-03-2018 kl. 13:36 af i kategorien Avl.
Tags: KWPN og Skovens Rafael.

Seneste relaterede nyheder
17-12-18 Zack nomineret til Årets hest i KWPN
19-06-18 20% af gelderlander hingste er WFFS-bærere
06-06-18 Skovens Rafael testet WFFS-positiv
29-05-18 SWB WFFS-tester aktive hingste
26-05-18 Varmblods-avlsforbund opruster mod WFFS
25-05-18 KWPN kræver hingste testet for WFFS
23-10-17 Skovens Rafael skadet
06-02-17 Valegro var stjernen ved KWPN hingsteshow
21-12-11 Stem på Årets KWPN Hest 2011
05-02-11 Blue Hors køber tophingst i Holland


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider