Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Forrygende 4-års og 5-års finale

Finalerunden for 4 og 5-års heste ved unghestechampionatet på Blue Hors blev et brag af en fest hvor dommerne var i godt humør og delte rundhåndet ud af 10-tallerne til de talentfulde ungheste. Særligt Revolution og Springbank, der løb med sejren, i hver deres finale fik opmærksomhed

 

10-taller fra dommerne

Søndag var den store finaledag for de unge dressurheste i Dansk Ride Forbunds Championat, og hvilket brag af en finaleklasse.

 

De unge dressurtalenter imponerede i den grad dommerne, der trak flere 10-taller op af hatten. Sejren i 4-års championatet gik til den velgående og velredet Springbank II VH med Severo Jurado López i sadlen. Parret opnåede en karakter på 9,88. I 5-års championatsfinalen tog verdensmesteren og storfavoritten Revolution sejren med et imponerende resultat på 9,8.

 

 

Springbank II VH er Danmarks bedste 4-års
10 i trav, 10 i galop og 10 i ridelighed - det var nogle af de karakterer, et begejstret dommerpanel gav den smukke røde Springbank II VH i championatsfinalen for 5 års dressurheste, der i dag blev afviklet på Blue Hors. Springbank, redet af Severo Jurado López, sluttede med en samlet karakter på 9,88, og dermed var der ingen tvivl om, at hingsten kunne kåres som årets bedste 4-års dressurhest i et felt med heste af meget høj kvalitet.

 

Andenplads til Blue Hors Zackerey

Andenpladsen gik til den elegante og smidige Blue Hors Zackerey med Daniel Bachmann Andersen i sadlen. Zackerey fik blandt andet 9,8 i galop og 9,7 i kapacitet og et samlet resultat på 9,46. Med en karakter på 9.14 tog Queenparks Wendy og Andreas Helgstrand tredjepladsen. Wendys højeste karakter var 9,5 i galop.

 

Revolution i en klasse for sig
Avlshingsten Revolution, redet af Andreas Helgstrand, havde indledningsvist taget en komfortabel sejr i den indledende 5-års klasse ved Dansk Ride Forbunds Championatsfinaler for ungheste powered by Pavo.

 

I søndagens finale var Revolution nærmest urørlig og opnåede ikke mindre end fire 10 -taller og en samlet karakter på 9.8. Det betød naturligvis, at hingsten kunne føje endnu en sejr til listen af topplaceringer.

 

Andenplads til Zampolo

Andenpladsen gik til Zampalo redet af Daniel Bachmann Andersen. Dommerpanelet honorerede parret med 9,26, og her var bedste karakter 9,7 i ridelighed. Med et samlet resultat på 9,10 kunne Atterupgaards Delorean og Selina Solberg Vittinghus så tage tredjepladsen. Delorean fik 9,7 i trav og 9,2 i ridelighed.

 

Se resultatet af 4-års finalen her

Se resultatet af 6-års finalen her:

 

Billede

 

Finalerunden for 4 og 5-års heste ved unghestechampionatet på Blue Hors blev et brag af en fest hvor dommerne var i godt humør og delte rundhåndet ud af 10-tallerne til de talentfulde ungheste. Særligt Revolution og Springbank, der løb med sejren, i hver deres finale fik opmærksomhed. Her ses revolution ( Arkivbillede: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 15-10-2018 kl. 10:01 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
12-07-19 UVM indfører sidste øjebliks justeringer
11-06-19 Vil I være arrangør for DRF unghestechampionat?
15-10-18 Donkey Boy og Danicera vandt 6 og 7-års championatet
10-07-18 Tre danske 5-års videre til finalen i Falsterbo
08-03-18 Zhaplin suveræn vinder af Unghestechampionatets 2. afdeling
02-09-16 UVM 5-års vinder til Danmark
30-06-12 Grand Prix-weekend i Aarhus
23-10-11 Jennifer og Detroit sejrede i 5-års finalen
23-10-11 4-års finalen til Thomas Jensen og Sucano
05-09-10 Diarado 3. i finalen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider