Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Flotte danske dressurpræstationer i Belgien

Det er blevet til flotte danske præstationer i Belgien i disse dage med tredjeplads til Nanna Merrald og placeringer til både Charlotte Heering og Nana Gajhede ved det firstjernede internationale CDI dressurstævne i Lier, Belgien inden stævnets sidste dag

 

Tredjeplads i Intermediare Kür til Nanna og Quarter Boy

Nanna Skodborg Merrald og Gørklintgårds Quarter Boy (e. Quearterback / Blue Hors Romancier) red et super flot program i lørdagens CDI4* Intermediere Freestyle to Music ved det internationale stævne i Lier i Belgien.

 

Det indkasserede dem en samlet karakter på 73,425 % og sikrede dem en flot tredjeplads. Det blev til et dejligt flydende program, der virkede overbevisende især i galoppen, hvor nogle virkeligt gode serier blev belønnet med 8'taller og tillige nogle rigtige gode trav momenter. I skridten er Quarter Boy desværre fortsat lidt spændt, så det er der grundlag for at arbejde yderligere med. Stævnet var samtidig Quarter Boys internationale debut, så der er forståeligt hvis der var lidt spændinger i skridten, men alt i alt har Nanna god grund til at være tilfreds, da det i alt er blevet til en femteplads og en flot tredjeplads, her ved deres debutstævne.

 

 

Fjerdeplads i Intermediare til Charlotte Heering og Black Perl

I lørdagens firstjernede Intermediere blev det til yderligere en dansk placering, da Charlotte Heering opnåede en fjerdeplads på Black Pearl. Det blev til en god tur for ekvipagen uden de helt store tekniske fejl. Travturen blev aktiv og godt afbalanceret, særligt i versaderne, i volte og traversader, og fremstod energisk og kraftfuld. Igen sås en lidt spændt skridt, og tillige i to-er changementerne, men ellers et flot galopprogram og lidt uensartethed i piruetterne. Parret indkasserede en samlet score på 67,647 %, og hermed var fjerdepladsen hjemme.

 

Nana Gajhede og Zoom oppede sig i Youngrider-küren
Lørdagens program stod tillige på kür for youngriders. Her var der også danske deltagelse med Nana Gajhede, der opnåede en flot nummer seks på Zoom-in Firfod (e. Milan / Schwadroneur). Den unge ekvipage blev af dommerne belønnet med 69.542% for deres ridt, og blev hermed til hendes bedste resultat foreløbigt.


Søndag rides de sidste klasser, hvor flere af danskerne skal i ilden igen. Nana skal ride kür om formiddagen i U25-klassen, hvor også Maja Pedersen og Nanna Skodborg Merrald er tilmeldt, og seniorerne skal ride den firstjernede Grand Prix Speciale senere på dagen.

Se start og resultatlisterne fra dagens klasser her

 

Billede

 

Det er blevet til flotte danske præstationer i Belgien i disse dage med tredjeplads til Nanna Merrald og placeringer til både Charlotte Heering og Nana Gajhede ved det firstjernede internationale CDI dressurstævne i Lier, Belgien inden stævnets sidste dag (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 04-03-2018 kl. 13:42 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
06-05-19 Helt suveræn Nanna Merrald ved landsstævnet i Frederiksværk
29-04-19 Pararytterne levede flot op til forventningerne
06-02-19 Fransk OL-hest til Charlotte Heering
17-09-18 Militarylandshold til NC i Belgien
05-03-18 Nanna Merrald sejrer i Kür i Belgien
18-01-18 Blue Hors ansætter Nanna Merrald
28-12-17 Flot international debut til Carina
27-11-17 Spændende clinic med Nanna Merrald på Barthahus
01-10-11 Andreas Schou vandt på ny hest
29-04-11 Linnea 4 x 4. i Belgien


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider