Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Merrald’s Sådan Que er solgt til Canada

Nanna Skodborg Merralds 11-årige DV dressurhoppe Sådan Que er solgt til canadiske Vicky Lavoie fra Nexolia Dressage, og er ankommet til Wellington i Florida, hvor hestens nye ejer og rytter er taget på vinter træningsophold

 

Sådan Que solgt til Canada

Den 11-årige dansk avlede dv hoppe Sådan Que (e. Quarterback / Royal Diamond), der har været Nanna Skodborg Merralds dressurhoppe igennem flere år, er blevet solgt til den canadiske dressurrytter Vicky Lavoie fra Nexolia Dressage.

 

Redet op til middelsvær af Sofie Daugaard Hulstrøm

Sådan Que havde sin nationale dressurdebut som 5-årig i 2013, hvor hoppen blev redet af Ida Sofie Daugaard Hulstrøm, der red DV hoppen op til middelsvær dressur.

 

 

Solgt til Merrald og redet op til Grand Prix

I 2016 blev hoppen solgt til Merrald familien og blev Nannas Skodborg Merrald's nye dresssurhest. Nanna red hende i lilletur samme år og debuterede i Grand Prix i 2017.

 

Sammen havde de deres individuelle U25 show debut I 2018 ved CDI-stævnet i Lier, hvor de vandt Küren.

 

Parret repræsenterede Danmark ved U25- mesterskaberne i 2018 i Exloo, hvor de placerede sig som nummer 16 i kür-finalen. I 2019 deltog de i seniorrækkerne ved de nationale CDI-stævner i Aalborg og efterfølgende i Århus i juni måned. Dette blev deres sidste start sammen.

 

Merrald der nu rider som professional rytter og er en del af Blue Hors teamet rider for tiden Wasabi OLD og Blue Hors Zirrus og forventes at få Grand Prix debut på Blue Hors St Schufro i starten af det nye år.

 

Sådan Que til Wellington

Sådan Que ankom til hestemekkaet Wellington i sidste uge, hvor hoppens nye ejer Lavoie, ligeledes er draget til for at tilbringe vintertræningen og konkurrere i det varme sydlige Florida.

Om købet af den danske grand prix hoppe siger canadieren til Eurodressage:

"Jeg købte hende ud fra en video som Andreas havde sendt til mig samme dag som han modtog hesten fra Nanna for et par uger siden. Hun bevæger sig fantastisk. Hun er min anden Grand Prix hest forude Fine Spirit, som også gør det fantastisk, forude Glenn, Feodoro og Fiesta (Danza) som får PSG nu. Så jeg har fem FEI-heste at ride denne sæson, hvilket jeg er rigtig glad for"

 

Se billeder og video af Sådan Que her

 

Billede

 

Nanna Skodborg Merralds 11-årige DV dressurhoppe Sådan Que er solgt til canadiske Vicky Lavoie fra Nexolia Dressage, og er ankommet til Wellington i Florida, hvor hestens nye ejer og rytter er taget på vinter træningsophold


Tilføjet d. 16-12-2019 kl. 22:21 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
06-05-19 Helt suveræn Nanna Merrald ved landsstævnet i Frederiksværk
05-03-18 Nanna Merrald sejrer i Kür i Belgien
04-03-18 Flotte danske dressurpræstationer i Belgien
18-01-18 Blue Hors ansætter Nanna Merrald
27-11-17 Spændende clinic med Nanna Merrald på Barthahus


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider