Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Helt suveræn Nanna Merrald ved landsstævnet i Frederiksværk

Nanna Merrald viste SÅ flot ridning var helt suveræn ved weekendens landsstævne i Frederiksværk. Det blev både til hattrick på den unge avlshingst Blue Hors St. Schufro, og tillige til både sejre og flotte placeringer med hestene Sådan Que og Wasabi Old

 

Helt suveræn Nanna Merrald

Der var masser af god ridning at se på ved landsstævnet i Frederiksværk i weekenden den 3-5 maj, hvor et af de absolut store positive indslag var Nanna Merrald på den unge Blue Hors St. Schufro, der gjorde rent bord i alt hvad de startede i, og hermed scorede hattrick. Derudover opnåede Nanna tillige rigtig flotte placeringer med såvel Hoppen Sådan Que og Wasabi Old. Nanna fremviste på alle tre heste utrolig flot ridning, og med resultaterne i hus, kunne hun hermed næsten ikke have ønsket sig et bedre stævne, end det hun rent faktisk opnåede i den forgangne weekend.

 

Sejr med St. Schfro i PSG

Nanna Skodborg Merrald og den 8-årige avlshingst Blue Hors St. Schfro, (e. St. Moritz Junior / Blue Hors Don Schufro) startede ud med en sejr i deres første klasse fredag ved landsstævnet i Frederiksværk og så sig derefter ikke tilbage, for det blev i høj grad et stævne der kom til at stå i denne lovende ekvipages navn.

 

 

Nanna og St. Schfro lagde ud med en sikker sejr i fredagens Prix st. George med 75,702 %, efterfulgt af Michael Søgaard der sikrede sig både såvel anden- og tredjepladsen på henholdsvis Slæbækgårds´s Santino (e. Sir Donnerhall I / Carano) med 70,965 % og Jukebox (e. Jazz/Rubinstein) med 70,351 %. På fjerdepladsen kom Michael Søgaards egen beriderelev Ulrik Falbe-Hansen med Søndervangs Arrogant (e. Blue Hors Don Schufro / Robin Maiken Mellergaard Pedersen) på fjerdepladsen med 68,596 %.

 

Sejr med Sådan Que i Intermediare 2

Det blev dog ikke ved den ene sejr til Nanna denne dag, da hun såmænd sikrede sig endnu en sejr sidste på dagen, denne gang i Intermediare 2 på hoppen Sådan Que (e. Quarterback / Royal Diamond), Ekvipagen leverede et flot program på 73,465 %, foran Frederico Mexia Almeida på Rentino (e. Rosario / De Niro) med 71,667 %. Tredjepladsen gik til Helene Melsen og hingsten Adrenalin Firfod (e. Skovens Rafael / Zalmiak Firfod) med 71,009 %.

 

Debutsejr i Intermediare I med St. Schfro

Nanna Merrald og Blue Hors St. Schufro gentog sejren dagen efter i deres debut i Intermediare I, der oven i købet blev til en særdeles overbevisende sejr med et meget flot program, der blev belønnet med hele 77,281 % Igen måtte Nannas egen træner Michael Søgaard på Jukebox (e. Jazz / Rubinstein I) nøjes med andenpladsen leme 7 % efter, idet de opnåede et ridt på 70,439 %, mens Sandra Kudahl Kærgaard og hoppen Drisdal´s Co-Co Chanel (e. Tailormade Temptation / Uffe Korshøjgaard) indtog tredjepladsen med 68,026 %.

 

Andenplads i Grand Prix med Sådan Que

Efterfølgende kunne Nanna og hoppen Sådan Que ikke helt gøre dem det efter denne gang, idet de måtte nøjes med andenpladsen i dagen grand prix med 72,7333 % efter et utroligt velridende Cathrine Dufour på den 9-årige Bohemian (e. Bordeaux / Samarant), og med Helene Melsen på Adrenalin Firfod (e. Skovens Rafael / Zalmiak Firfod) på tredjepladsen med 71,100 %.

 

Kür sejr til 83 % med St. Schfro i Bundgaar Byg Cup

Søndag gjaldt det küren i kvalifikationen til Bundgaard Byg Cup, hvor Nanna igen var i sadlen på Blue Hors St. Schfro, og hvor de sikrede sig deres tredje overbevisende sejr ved dette landsstævne, da de lagde baghjul til samtlige konkurrenter og opnåede helt suverænt 83,250 % i Intermediare Küren.

 

Det blev til sammen til 160,531 point, og en suveræn førsteposition i den samlede stilling til Nanna og St. Schfro, efterfulgt af Michael Søgaard på Jukebox med 146,481 % og med Anne Troensegaard på Fürstenblick (E. Furstenball / Bernstain) med 138,783 %.

 

Der er yderligere to kvalifikationer tilbage i Bundgaard Byg Cup efter sommeren, inden finalen afholdes på Blue Hors den 8.-10. november 2019, men Nanna kan hermed gå på sommerferie, med det bedste udgangspunkt for de resterende kvalifikationer.

 

Sejr i Grand Prix Speciale med Wasabi Old

Søndag eftermiddag bød på endnu en klasse med Nanna Merrald, hvor hun igen måtte en tur på sejrsskamlen. Denne gang var det med hesten Wasabi Old (e. Welt Hit IV / Lancer) og i vanlig stil blev der også leveret et rigtig flot ridt af Nanna i Grand prix Speciale klassen, der dog blev lidt tættere end de forrige. Ekvipagen opnåede 71,961 %, efterfulgt af Helene Melsen og Aston Martin (e. Monteverdi / Sixtus) på en tæt andenplads med71,634 %, mens tredjepladsen gik til Sanne Svendsen på Hannah Montana W (e. Blue Hors Doolittle / Sidney) med 69,771 %.

 

Se de samlede resultater fra landsstævnet i Frederiksværk her

 

Billede

 

Nanna Merrald viste SÅ flot ridning var helt suveræn ved weekendens landsstævne i Frederiksværk. Det blev både til hattrick på den unge avlshingst Blue Hors St. Schufro, og tillige til både sejre og flotte placeringer med hestene Sådan Que og Wasabi Old. På billedet ses Nanna på St. Schufro (Arkivbillede: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 06-05-2019 kl. 10:38 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
04-03-18 Flotte danske dressurpræstationer i Belgien
18-01-18 Blue Hors ansætter Nanna Merrald
27-11-17 Spændende clinic med Nanna Merrald på Barthahus


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider