Nanna Merrald sejrer i Kür i Belgien

Nanna Skodborg Merrald og Sådan Que sikrede sig en flot sejr i U25 Küren, ved det internationale DCI stævne i Azelhof, i Belgien på stævnets sidste dag, og en flot afslutning på en succesfuld dansk deltagelse ved stævnet

Flot stævne for Nanna Skodborg Merrald

Det blev til en flot afslutning på den danske deltagelse ved det internationale firstjernede CDI dressurstævne i Azelhof i Lier i Belgien søndag, da Nanna Skodsborg Merrald og Sådan Que (e. Quarterback /Royal Diamond), sikrede sig sejren i kür for U25 rytterne på stævnets sidste dag. Det blev til en rigtig fin tur uden nævneværdige og dyre fejl, og parret indkasserede en dommerkarakter på 72,550 %. Det var hermed en klar forbedring fra U25 Grand Prix'en om fredagen, hvor de blev nummer fem, og der indsneg sig nogle dyre fejl, på grund af uro og manglende koncentration (se her)

Sjetteplads til Nana Gejhede

Der var yderligere to danske ekvipager med i U35 kür finalen. Nana Gajhede på Overgaards Lawell, sikrede sig en sjetteplads med 66,475 %, mens Maja Petersen på Højgaards Dexter måtte nøjes med en niende og sidsteplads i küren til 64,150 %

Flot international debut til Quarter Boy

Udover resultaterne med Sådan Que havde Nanna Merrald et skud mere i bøssen ved dette stævne, da hun tillige havde internatonal debut på den 7 år gamle Gørklintgårds Quarter Boy (e. Quarterback / Blue Hors Romancier), som hun opnåede to placeringer med, henholdsvis en femte og en tredjeplads (se her), hvilket lover rigtig godt for fremtiden.

Søndagens Grand Prix Speciale

I søndagens Grand Prix Speciale var der ligeledes dansk deltagelse med. Her blev det dog alene til en 7. plads til Lone Bang Larsen og Bakkly's Onandt som bedste resultat med 86,191 % og en 10. plads til Charlotte Heering med Joker Selection med en samlet dommerscore på 63,404 %.

Se samtlige resultater fra stævnet i Belgien her

Nanna Skodborg Merrald og Sådan Que sikrede sig en flot sejr i U25 Küren, ved det internationale DCI stævne i Azelhof, i Belgien på stævnets sidste dag, og en flot afslutning på succesfuldt dansk deltagelse ved stævnet. Her Nanna på Sådan Que i en træningssession (Privatfoto: Nanna Skodborg Merrald)

Tilføjet d. 05-03-2018 kl. 09:36 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)