Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Helgstrand sender 8 hingste til Tyskland

Andreas Helgstrand har nu afsløret hvilke af ialt 8 hingste, der bliver sendt fra Danmark til Tyskland for avlstjeneste i bedækningssæsonen 2018, på det nyetablerede Helgstrand Hengste Germany på Sudenhof i Hagen

 

3 navngivne hingste er allerede i Tyskland

Helgstrand Dressage har allerede navngivet, udpeget og flyttet de første tre hingste, der også deltog i åbningen af de nye lokaliteter for Helgstrand Dressage på Sudenhof stutteri i Hagen i Tyskland. Disse hingste står allerede til rådighed for de tyske avlere og udgør følgende:

  • Valverde
  • Don Deluxe
  • Quarterhit

Yderligere 5 unghingste er udpeget til Tyskland

Fem yderligere unghingste er nu yderligere udpeget til at tage turen til Tyskland for bedækningssæsonen 2018, fog forudsat at de opnår avlsgodkendelse ved Dansk Varmblods Hingstekåring i næste uge i Herning.

 

Disse unghingste er følgende:

  • Jovian
  • Janeiro Platinum
  • For Sure
  • Kaliber L
  • So Unique

De 3 og 4-års hingste Jovian, Janeiro Platinum, For Sure, Kaliber L og So Unique, vil alle blive præsenteret i den kommende uge ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning.

 

 

Godkendte unghingste i Hagen fra 9. april

Afhængig af om unghingstene bliver godkendt i Herning, vil de umiddelbart efter bedømmelsen udføre deres egnethedstest, og herefter vil de tilbringe yderligere 14 dage i Danmark. Det hindrer imidlertid ikke tyske avlere fra at kunne benytte hingstene allerede fra starten af, da hingstene vil blive tappet i Danmark på daglig basis og sendt transport til Tyskland. Fra 9. april vil hestene så blive flyttet fysisk til Hagen, hvor de vil opholde sig i hele bedækningssæsonen 2018.

 

Andreas Helgstrand udtaler i forbindelse med udpegningen af hingstene og åbningen af hingstestationen i Tyskland følgende til Eurodressage:

 

"Med vores nye hingstestation i Hagen, ønsker vi at tilbyde avlere et hold af højinteressante top-producenter. Bortset fra at stå til avlsdisposition på denne station, vil disse unge hingste fortsætte deres sportslige uddannelse og forberedelser til konkurrencer og championater".

 

Reducerer transportomkostninger

Hovedparten af de ældre hingste vil forblive i Danmark og vil fortsætte deres uddannelse samtidig med at de vil stå til avlsbenyttelse. "Da det er vanskeligt for mange avlere at anvende vores hingste som følge af de ekstra omkostninger ved international transport fra Denmark, har vi besluttet af de avlere der bruger de af vore hingste der er lokaliseret i Danmark, kun betaler standard transportomkostninger, som det ville være gældende for dag til dag transport i Tyskland og Helgstrand Dressage dækker så de ekstra omkostninger, med specifikke betingelser og begrænsninger" proklamerer Andreas Helgstrand

 

Billede

 

Andreas Helgstrand har nu afsløret hvilke af ialt 8 hingste, der bliver sendt fra Danmark til Tyskland for avlstjeneste i bedækningssæsonen 2018, på det nyetablerede Helgstrand Hengste Germany på Sudenhof i Hagen. Billedet viser det velkendte danske hovedsæde (Foto: Arkivfoto)


Tilføjet d. 03-03-2018 kl. 10:27 og sidst rettet den 03-03-2018 kl. 12:17 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
25-09-20 Store ændringer til det tyske dressurlandshold
18-09-20 Aktionshøjdepunkt 2019 solgt til Helgstrand
29-08-20 D'avie solgt til Tyskland
27-08-20 Fynch Hatton Oldenburger Landeschampion
29-05-20 Helstrand differentierer heste-segmenter
25-05-20 Fiontini skal have tvillinger
05-05-20 Helgstrand ansætter Emile Faurie
03-05-20 Ny CFO til Helgstrand
28-04-20 Severo går nye veje
26-04-20 Fem Helgstrand heste videre i KWPN


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider