Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Backmann og Zack tager revanche

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack på Blue Hors Zack, der er de eneste danske repræsentanter ved World Cup kvalifikationsstævnet i Amsterdam sikrede sig en niende plads i lørdagens Grand Prix Kür, mens sejren gik til en forventet suveræn Isabell Werth

 

Daniel og Zack opnår en 9. plads i Küren

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack (e. Rousseau / Jazz) præsterede åbnede lørdagens klasse og fik et betydeligt bedre ridt lørdag Küren, da de red sig ind på niende pladsen ved til 6. World Cup i Amsterdam. De leverede en flot veludført Grand Prix Kür, med et overordnet fint og harmonisk helhedsindtryk, og passage og Piaff øvelserne lykkedes bedre end i den indledende Grand Prix uden de helt store fejl, og faldt godt ind i programmet. Det gav den danske ekvipage en score på 77.225%, hvilket rakte til en slutplacering på niendepladsen i klassen. Daniel var tydeligvis tilfreds med ridtet efter konkurrencen.

 

Sejr til Werth og Weihegold

Klassens sejr gik til suveræne tyske Isabell Werth med en score på formidable 88,540%. Isabell Werth og Weihegold fornøjede publikum med et særdeles flot ridt, og satte i vanlig sikker stil et flot punktum for dagens Grand Prix Kür. Med en score 88.540%. blev kom verdens bedste ekvipage ind på førstepladsen med en stor margen på næsten 7 %, foran hollandske Edward Gal, der red sigind på andelpladsen med en score på 81.860% på Blue Hors Zack sønnen, den 9-årige DV-hingst Glock's Zonik.

 

 

Tredjepladsen blev indtaget af endnu en tysker Jessica Von Bredow-werndl på Unee Bb (e.Gribaldi / Dageraad), med en score på 81.195 %. Svenske Patrick Kittel på Deja kom ind på fjerdepladsen, mens en anden af favoritterne Helen Langehanenberg på Damsey udgik.

 

Finale i Paris i 2018
World Cup kvalifikationerne fordeler sig over ialt 13 kvalifikationsrunder, der afvikles i 10 forskellige lande. Kun de 18 bedste ryttere fra den vesteuropæiske liga vil kvalificere sig til den endelige finale. Finalen afholdes i Paris den 10. - 15. april 2018.

 

Se klassens samlede resultat her

 

Billede

 

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack på Blue Hors Zack, der er de eneste danske repræsentanter ved World Cup kvalifikationsstævnet i Amsterdam sikrede sig en niende plads i lørdagens Grand Prix Kür, mens sejren gik til en forventet suveræn Isabell Werth


Tilføjet d. 28-01-2018 kl. 11:19 af i kategorien Nyheder generelt.

Seneste relaterede nyheder
15-09-20 Isabell Wert køber Zezuan-søn af Helgstrand
07-03-20 Daniel som testrytter indledess i dag
29-02-20 Om at være testrytter
23-02-20 Zack satses i sporten i 2020
08-11-19 Sådan arbejder top-ryttere til daglig
15-07-19 Suveræne Daniel og Zack - sejr på 85%
19-06-19 Werth og Emilio nye tyske mestre
25-05-19 Way to go - Daniel og Dufour!
18-03-19 Velkommen til den absolutte verdenselite - Daniel!
18-03-19 Daniel og Olymbrio storstilet dobbeltsejr over Werth og Don Johnson


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider