Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Werth og Weihegold sejrer ved World Cup i Amsterdam

Isabell Werth satte fredag eftermiddag en tyk streg under sin fortsatte ubestridte trone som verdens førende dressurdronning, med en sejr i World Cup Grand Prix i Amsterdam på hendes første hest superhoppen Weihegold

 

Suveræn Werth og Weihegold

Til trods for lidt spændinger og lidt småfejl enkelte steder, tronede verdensetteren ellers flot og ubesværet med royal graciøsest igennem sit Grand Prix program i dag fredag ved World Cup stævnet i Amsterdam, Holland på verdens absolut førende dressurhest, den smukke Schufro-datter Weihegold, som er stort set umulig at komme udenom. Det var hun altså også i dag.

 

Der var top karakterer for de svære øvelser. 10-taller for piaffe og overgange mellem piaffe og passage og Isabell Werth og Weihegold scorede 80,217 % og tog hermed suverænt sejren i dagens World Cup Grand prix klasse i dag fredag, hvor afviklingen af World Cup-afdelingen blev skudt i gang.

 

Andenpladsen gik ligeledes til Tyskland, hvor Helen Langehanenberg på Damsey opnåede en score på 76,939 %, mens tredjepladsen blev indtaget af hjemmebanefavoritten Edward Gal på dansk avlede Glock's Zonik med 74,283 %, der netop er blevet anerkendt i det hollandske avlsforbund (se her).

 

 

Daniel og Zack eneste danske ekvipage

Eneste danske ekvipage til dette World Cup stævne er Daniel Bachmann-Andersen på Blue Hors Zack, der red et pænt program, der dog ligeledes var præget af lidt spændinger, selvom den langbenede enøjede hingst som sædvanlig er beundringsværdig majestætisk at beskue, og altid står flot stillet fortil. Spændingerne gik dog lidt ud over piaffen, hvor rytmen blev lidt brudt og Zack ikke kom så godt igennem på bagbenene, som vi normalt ellers ser ham. Det blev dog bedre i den anden piaffe. Desværre opstod der tillige fejl i etter changementerne, mens Zack's to'er changementer sad lige i skabet.

 

Alt i alt kostede fejlene lidt på procenterne i dag, og ekvipagen endte på 71,326 %, som ligger betydeligt under deres niveau på det seneste som ellers har kastet flotte procenter af sig. Samlet gav det dem en placering midt i feltet på en samlet 11 plads, dog adgang til Küren lørdag, hvor de forhåbentlig har mulighed for at forbedre deres samlede placering

 

Se resultatet fra hele klassen her

 

Billede

 

Isabell Werth satte fredag eftermiddag en tyk streg under sin fortsatte ubestridte trone som verdens førende dressurdronning, med en sejr i World Cup Grand Prix i Amsterdam på hendes første hest superhoppen Weihegold (Foto: arkivfoto)


Tilføjet d. 26-01-2018 kl. 15:59 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-09-20 Isabell Wert køber Zezuan-søn af Helgstrand
23-02-20 Zack satses i sporten i 2020
19-06-19 Werth og Emilio nye tyske mestre
18-03-19 Velkommen til den absolutte verdenselite - Daniel!
21-10-18 Første World Cup sejr til Daniel og Zack!
30-08-18 Stærkt tysk WEG hold endeligt udtaget
15-08-18 Første Kür sejr til Bella Rose i 4 år med 87 %!
19-08-18 Werth: ’Min eneste ene’
30-06-18 Flot comeback til Bella Rose
06-05-18 Zack i toppen af avlsrangliste


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider