Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sezuan skal fremadrettet rides af Patrik Kittel

Den tredobbelte verdensmester Sezuan, skal fremrettet rides af verdensranglistens 12. rangerende ryttere - svenske Patrik Kittel. Begge kommer til Herning Horse Show i år for at give clinic og Kittel skal være årets testrytter

 

Sezuan skifter fra tysk til svensk rytter

Den tredobbelte verdensmester og DV hingst Sezuan (e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Don Schufro), der er dansk opdrættet af opdr. Linette Jæger, skal fremadrettet rides af svenske Patrik Kittel, og kommer til Herning igen i år 2018, for at give clinic.

 

Tyske Gestüt Peterhof har i en pressemeddelelse i går, fra de tyske ejere Arlette Jasper-Kohl og prof. Edwin Kohl, meddelt at Sezuan nu er i fuld træning hos stutteriets tidligere chefberider, den svenske landsholdsrytter Patrik Kittel. Kittel har netop har sluttet 2017 med en placering som bedste svenske rytter på hesten Deva og 12. bedste rytter på FEI's liste over verdens bedste dressurekvipager (se her).

 

 

Arlette Jasper-Kohl og prof. Edwin Kohl fra Gestüt Peterhof, meddelte i slutningen af 2017, at man søgte en ny rytter til Sezuan, da den tidligere 5årige kontrakt med den tyske landsholdsrytter Dorothee Schneider, lakkede mod enden, og valget er således faldet på patrik Kittel. Dorothee Schneider ligger med udgangen af 2017 på en samlet 8. plads på FEI's verdensrangliste.

 

Sezuan hædret i Herning sidste år

Den nu snart 9-årige DV-hingst Sezuan har ellers haft den tyske landsholdsrytter Dorothee Schneider, som fast rytter siden hingsten blev solgt som 5-års. Dorothee Schneider havde også hingsten med til Dansk Varmblods Hingstekåring sidste år, hvor han blev hædret med HKH prinsesse Benediktes ærespris, og hvor han blev hyldet for sine exceptionelle resultater i sporten. Derudover deltog de sammen i årets store gallashow, og Dorothee Schneider, var desuden årets testrytter i Dansk Varmblods unghestechampionat. Det bliver Patrik Kittel så i år, oplyses det fra Dansk Varmblods side.

 

Patrik Kittel og Sezuan kommer til Herning i år

Sezuan bliver sålees også den gennemgående figur ved Dansk Varmblods Hingstekåring i år, da det tillige er Patrik Kittel, der er udvalgt som årets testrytter ved unghestechampionatet i Herning i år, og som samtidig vil afholde en dressurclinic for de besøgende.

 

Selvom programmet endnu ikke er helt fastlagt for dressur clinicen, er det sikkert at Sezuan kommer med til Herning i år, hvor denne fantastiske hingst endnu engang kan nydes på dansk jord af de mange besøgende tilskuere.

 

Billede

 

Den tredobbelte verdensmester Sezuan, skal fremrettet rides af verdensranglistens 12. rangerende ryttere - svenske Patrik Kittel. Begge kommer til Herning Horse Show i år for at give clinic og Kittel skal være årets testrytter. Her billede fra gallashowet sidste år 2017 af Seuzan med tyske Dorothee Schneider i sadlen (Foto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 05-01-2018 kl. 05:25 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
22-01-20 To nye heste til Dorothee Schneider
01-12-19 Dobbelt World Cup-sejr til Dorothee Schneider
18-11-19 Kittel vil ændre hestesportens image
18-11-19 Zack søn til Patrik Kittel
06-09-19 Dorothee Schneider indlagt efter ride-ulykke
19-06-19 Dorothee Schneider udnævnt til Riding Master
14-06-19 Patrik Kittels Deja skadet
16-04-19 Schneider og Showtime får comeback med knapt 82 %
26-03-19 Schneider ude af World Cup finalen
09-03-19 Patrik Kittel - interssant og underholdende


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider