Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kittel vil ændre hestesportens image

Sveriges førende dressurrytter, den pulære patrik Kittel, er valgt ind i dressurudvanget for FEI. Han vil i sit arbejde fokusere på at skabe et bedre og mere positivt image for sporten

 

Kittel valgt til FEI's dressurudvalg

Svenske Patrik Kittel er blevet valgt ind i dressurudvalget i FEI, hvor han vil fokusere på at skabe et langt bedre og mere positivt image for hestesporten og arbejde på at tiltrække nye aktive udøvere og gøre den mere interessant.

 

Vil bidrage til at give sporten et positivt image

Patrik Kittel, har gode forudsætninger for at nå sin mission, for han er som sveriges førende dressurrytter igennem adskillige år, et populært ansigt i sporten, og nyder også stor respekt og popularitet i udlandet - bl.a. i Danmark, hvor han ved flere lejligheder har været fremmedrytter til testafprøvningen af ungheste i forbindelse med Dansk Varmblods rideafprøvninger ved hingstekåringen i Herning.

 

 

"Jeg vil bidrage til at gøre sporten endnu mere interessant og populær", fortæller Patrik Kittel til Tidningridsport.se.

 

Periode for fire år

Patrik Kittel vil være at finde som en del af dressurudvalget under FEI i de næste 4 år, hvor det indgår i planerne, at han vil arbejde for at gøre sporten mere interessant, populær og få et ensartet og positivt image.

 

Med sit valg af svenskeren, har FEI bl.a. lagt vægt på, at Patrik Kittel har fire heste på verdensranglisten, og derfor selv er med til at sætte ansigt på topsporten, ligesom han har været aktivt medvirkende til at udvikle dressursporten blandt andet gennem Saab Top 10, hvor verdens bedste ryttere mødes i Stockholm. Patrik Kittel har desuden redet OL for Sverige i 2008, 2012 og 2016 og har deltaget i en række internationale topstævner - bl.a. World Cup, som han tidligere også selv har vundet.

 

Billede

 

Sveriges førende dressurrytter, den pulære patrik Kittel, er valgt ind i dressurudvanget for FEI. Han vil i sit arbejde fokusere på at skabe et bedre og mere positivt image for sporten. Her ses Patrik Kittel på hesten Deluneay (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 18-11-2019 kl. 10:33 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
18-11-19 Zack søn til Patrik Kittel
14-06-19 Patrik Kittels Deja skadet
09-03-19 Patrik Kittel - interssant og underholdende
21-02-19 Ser frem til Patrik Kittel’s testridt
12-12-18 Oatley’s og Kittels Toy Story aflivet
29-08-18 Kittel tager Well Done med til WEG
14-03-18 FEI ranglisten før finalen i Paris
10-03-18 Medaljehopper på sejrskurs!
04-03-18 Alle kan lære at ride Grand Prix
05-01-18 Sezuan skal fremadrettet rides af Patrik Kittel


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider