Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Schneider ude af World Cup finalen

Dorothee Schneider og hendes hest Sammy Davis Jr. når ikke at blive klar til World Cup Finalen i Gøteborg i starten af april. Det star nu fast, at deres plads i stedet går til Werndl på hesten Daily Mirror In

 

Schneider og Sammy ude

Dorothee Schneider meddelte selv i går mandag den 25. marts, at hun trækker sin deltagelse i World Cup Finalen, der afholdes i næste uge i Gøteborg i vores naboland Sverige. Det har vist sig at restitutionen efter en luftvejsinfektion hos den 13-årige Grad Prix hest, desværre tager længere tid end forventet ( læs mere her). Sammy Davis Jr. når således ikke at blive klar. I stedet for Schneider, bliver det Benjamin Werndl på Daily Mirror (Damon Hill / Florestan I), der skal afsted til Gøteborg.

 

Første World Cup finale start

Gøteborg bliver den første World Cup finale for den 34-årige Benjamin Werndl, der det seneste års tid har stormet frem ad verdensranglisten. Han er for nuværende rangeret som nummer 22 i verden. og er som nummer tre i den vesteuropæiske liga.

 

 

De endelige 18 World Cup finale-deltagere afventer offentliggørelse

Tyskland har derudover kvalificeret Helen Langenhanenberg på Demsey FRH og verdensetteren Isabell Werth, der som forsvarende verdensmester er selvskreven til finalen.

 

Det endelige felt af 18 dressurekvipager der skal dyste i finalen er endnu ikke offentliggjort, hvorimod de 35 springryttere der skal deltage i World Cup finalen i springning blev offentliggjort tidligere på ugen.

 

Billede

 

Dorothee Schneider og hendes hest Sammy Davis Jr. når ikke at blive klar til World Cup Finalen i Gøteborg i starten af april. Det star nu fast, at deres plads i stedet går til Werndl på hesten Daily Mirror In. Her ses Schneider på Sammy (Arkivfoto)


Tilføjet d. 26-03-2019 kl. 09:18 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
01-12-19 Dobbelt World Cup-sejr til Dorothee Schneider
06-09-19 Dorothee Schneider indlagt efter ride-ulykke
19-06-19 Dorothee Schneider udnævnt til Riding Master
16-04-19 Schneider og Showtime får comeback med knapt 82 %
23-05-18 Schneider sejrer på Faustus
07-05-18 Schneider sejrer spektakulært over Werth
16-02-18 Van Deyk er gået bort
05-01-18 Sezuan skal fremadrettet rides af Patrik Kittel
10-03-17 Samler du på autografer?


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider