Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kür sejr til Zack i Tyskland

Den danske avlsmatador Blue Hors Zack med Daniel Bachmann Andersen i sadlen, repræsenterede Danmark og Blue Hors på fornemste vis i Darmstadt-Kranichstein i Tyskland, da de tog sejren på udebane i Grand Prix Kür med næsten 5% til anden placerede rytter fra værtslandet

 

Sejr til Zack i Kür

Ved det firstjernede CDI stævne i tyske Darmstadt-Kranichstein gav Daniel Bachmann Andersen og på avlsmatatoren KWPN-hingsten Blue Hors Zack (e. Rousseau / Jazz) hjemmerytterne baghjul, da ekvipagen med 78,875 sikrede sig udebane sejr i Küren med næsten 5 % foran anden placerede rytter i de 13 ekvipager store feldt.

 

Daniel og Zack's ridt, var dog ikke uden fejl, men det rakte alligevel til en overbevisende sejr i den tyske delstat, hvor landstræner Natalie Zu Sayn-Wittgenstein havde taget turen med, for at overvære ekvipagens ridt og hvor Daniel efterfølgende kommenterede sit ridt live, og både takkede sin faste groom Robbie og landstræneren for støtte.

 

Tæt kamp om anden- og tredjepladsen

Til gengæld blev der tæt opløb om de næste to placeringer. Anden placerede ekvipage blev tyske Heiner Schiergen på Discovery OLD (e. Dimaggio / Classiker), der scorede 74,075 % og 3'er blev Morgan Barbancon Mestre fra spanien, der på Sir Donnerhall II OLD (e. Sandro Hit / Donnerhall) opnåede 74,050 %

 

World Cup i Herning venter

Næste store event for ekvipagen bliver så world Cup stævnet i Herning til oktober, hvor ekvipagen håber på, at kunne få pudset de sidste ting af, så det er toptunet og klar til at repræsentere de danske farver ved en af 2017 sidste store stævner på dansk jord, som dog er den kommende World Cup sæsons første stævne.

 

Klassens samlede resultat kan ses her

 

Hvis du har adgang til Clipmyhorse, kan du tillige se video fra ridtet her

 

Billede

 

Blue Hors Zack og Daniel Backmann Andersen har netop vundet international sejr i Kür i Tyskland (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 24-09-2017 kl. 10:56 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
23-02-20 Zack satses i sporten i 2020
18-03-19 Velkommen til den absolutte verdenselite - Daniel!
21-10-18 Første World Cup sejr til Daniel og Zack!
06-05-18 Zack i toppen af avlsrangliste
14-03-18 FEI ranglisten før finalen i Paris
19-02-18 Daniel og Zack flot stabil 3'er
28-01-18 Backmann og Zack tager revanche
26-01-18 Werth og Weihegold sejrer ved World Cup i Amsterdam
11-12-17 Daniel og Zack løfter niveauet igen
09-12-17 Daniel og Zack ny personlig rekord


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider