Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Helgstrand indtager USA's Wellington med ny salgstald

Helgstrand Dressage foretager en ambitiøs satsning på det hastigt voksende amerikanske marked for top-producerede dressurheste, og åbner en ny salgsstald i hestemekkaet Wellington, for at sælge top-producerede europæiske varmblodsheste til pengestærke amerikanske købere

 

Wellington et kraftcenter for dressursport

Wellington er efterhånden blevet USA's nye kraftcenter for den hastigt voksende amerikanske dressursport, som Heste-nettet ofte har skrevet om. Ikke alene tiltrækker Wellington sig stor opmærksomhed fra pengestærke amerikanske dressur entusiaster.

 

Wellington er også blevet stedet hvor mange nordamerikanske og oversøiske top-ryttere begiver sig hen, for at sikre sig et behageligt klima igennem den ellers mindre behagelige vintersæson, hvor det mildere klima i Florida virker særdeles tiltrækkende. Flere Europæiske topryttere har også slået sig ned i Florida som fx den tidligere danske Ol rytter Lars Petersen.

 

Et naturligt skridt

Helgstrand Dressage som også gennem længere tid har haft mange amerikanske købere til sine heste, har nu som så mange andre fået øjnene op for de økonomiske muligheder der ligger i USA's nye kraftcenter af et dressurmekka i det sydlige Florida, og åbner nu en salg stald i det hesteinteresserede og finansielt stærke i Wellington, for at sælge europæisk top producerede heste til pengestærke amerikanske dressurentusiaster og tilflyttere med samme interesse.

 

Helgstrand Dressage er i gang med forberedelserne med åbningen af sin amerikanske salgsstald, der i første omgang bliver en mini-udgave af den danske forretning, med en salgstald til 40 heste, centralt beliggende i hjertet af Wellingtons hestecentrum, en satsning på ca. en million amerikanske dollar på at amerikanere er klar til at bruge penge på at købe heste af europæisk kvalitet i Wellington, frem for at tage turen til Europa med efterfølgende rundtur.

 

Andres og Mariannes tidligere besøg i Wellington, sammen med mariannes smykke designer, overbeviste parret om, at en amerikansk version af Helgstrand Dressage, hvade potentiale i Wellington. En strategisk satsning, som umiddelbart må vurderes at være en ret så sikker investering.

 

Erfarne samarbejdspartnere

Andreas Helgstrand har alieret sig med tyske Ulf Möller, som i en årrække har taget sig af træning, konkurrancer og salget for det tysk baserede Performance Sales International, og har tillige etableret samarbejde med Andrea Woodard, en amerikansk rytter som tidligere har arbejdet for Helgstrand Dressage i Danmark inden hun flyttede til Wellington, hvor hun kommer til at køre det danske datter selskab af Helgstrand Dressage.

 

"Der er en masse mindre stalde med en, to eller tre salgsheste, men intet ser har et serøst format, hvor man kan komme og se på 10 heste, hvis du vil, især hvis du vil have kvalitet" har Andreas udtalt til amerikanske Dressage-News i en nyligt interview. "Det virker rigtig godt i Danmark, hvor folk ikke skal køre i to timer for at se en hest og herefter igen to timer for at se en anden hest. I min stald kan folk se, alt hvad de har behov for at se, og det er derfor jeg tror folk de kommer til os", udtalte Andreas helgstrand, ved denne lejlighed.

 

Andreas Helgstrand oplyser tillige, at det ikke vil blive gjort spor anderledes i Wellington end i Danmark, bare i en lidt mindre målestok.

 

Første 24 heste ankommer onsdag

Det første hold af heste ankommer allerede i dag onsdag den 29/11, hvor i alt 24 europæiske dressurheste ankommer, vel timet lige inden opstarten af den store Globale Dressur festival i Wellington, som normalt tiltrækker i tusindvis af hesteinteresserede til byen.

 

Helgstrand Dressage har allerede et godt navn at bygge videre på, og dansk producerede heste er der opmærksomhed på. Den unge amerikanske dressurrytter Kasey Perry-Glass, der er bosiddende i Wellington har Gørklitgårds Dublet som sin første hest, og Charlotte Jorst, som var på bronze holdet ved OL 2016 i Rio har Akeem Foldager og Lorenzo, som blev redet af spanske Severo Jurado Lopez til en femteplads ved legene.

 

Helgstrand Dressage satte som bekendt også et tydeligt stempel på UVM i Ermelo i Holland i år, hvis heste totalt dominerede top-placeringerne ved 2017 verdensmesterskaberne for ungheste, så det er de færrste der ikke ved, at der er gode heste i stalden.

 

Så mon ikke den nye salgstald får en galoperende start? Det må tiden vise.

 

Billede

 

Helgstrand Dressage's nye faciliteteter i det eksotiske og eksklusive Wellington, hvor klimaet tiltrækker mange top dressur personligheder særligt i vinterhalvåret.


Tilføjet d. 29-11-2017 kl. 09:00 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
18-09-20 Aktionshøjdepunkt 2019 solgt til Helgstrand
29-08-20 D'avie solgt til Tyskland
27-08-20 Fynch Hatton Oldenburger Landeschampion
29-05-20 Helstrand differentierer heste-segmenter
25-05-20 Fiontini skal have tvillinger
05-05-20 Helgstrand ansætter Emile Faurie
03-05-20 Ny CFO til Helgstrand
28-04-20 Severo går nye veje
26-04-20 Fem Helgstrand heste videre i KWPN
04-04-20 Procenter gives trods aflysning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider