Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Revolution sejrer med fire 10-taller!

Revolution og Andreas Helgstrand kom så og blæste konkurrenterne af banen. Med en rekord høj dommerscore på samlet 9,70 med bl.a. 4 rene 10-taller, sikrede hingsten sig en historisk sejr i den første finaleklasse ved dette års DRF unghestechampionater på Blue Hors og publikum nærmest væltede tribunerne i ren overstadig begejstring

 

Revolution sejrer med 4 10-taller taller!

Revolution og Andreas Helgstrand kom så og blæste konkurrenterne af banen. Med en rekord høj dommerscore på samlet 9,70 med bl.a. 4 rene 10-taller, sikrede hingsten sig en historisk sejr i den første finaleklasse ved dette års DRF unghestechampionater på Blu Hors og publikum nærmest væltede tribunerne i ren overstadig begejstring

 

Fire-års finale med 2-3 heste på banen

Den første finale i Dansk Ride Forbunds Dressurchampionat på Blue Hors blev afviklet søndag formiddag blandt de i alt 22 fire års heste, der havde kvalificeret sig fra fredagens indledende konkurrence. Hestene blev på vanlig vis fremvist i hold af 2-3 heste as gangen, som rides efter instruks.

 

Her skulle bl.a. storfavoritten Revolution se om han kunne leve op til alle forventningerne, og om han kunne!! Revolution havde som vanligt Andreas Helgstrand i sadlen, som fremviste hingsten (e. Rocky Lee / Rouletto), og var nok et af de indslag som publikum i dag havde set frem til.

 

Helgstrand Dressage havde imponerende 14 heste med blandt de 22 finalister og sikrede sig også overbevisende de tre første pladser og otte af de ti bedst placerede heste i klassen.

 

Historisk sejr til Revolution i 4-års klassen

Revolution er til trods for sine blot 4-år allerede er enormt imponerende at betragte, har stort set ingen fejl, og blev redet forbilledligt af Andreas Helgstrand. Stort set ikke en finger kunne sættes på fremvisningen, og det blev med et imponerende resultat til følge. Hingsten opnåede ikke mindre end fire rene 10-taller, for henholdsvis trav, galop, ridelighed og kapacitet, foruden 8,5 for skridt. Det samlede resultat blev en score på 9,70, hvilket formentlig er ny danmarksrekord i en championatsfinale.

 

I kvalifikationeni fredags blev der godt nok givet 10 over hele linjen, men finaledommerne Susanne Baarup Christensen, Kurt Christensen, Dennis Fisker og Bjarne Nielsen, vurderede ikke skridten helt så god i finaleklassen i dag og det kastede til sammenligning blot 8,5 af sig. Med en samlet score på 9,7 sejrer hingsten dog suverænt, og med mere end et halt point til næste hest. Ikke mindre end en historisk sejr!

 

2'er og 3'er redet af Simone Pearce

2'er i klassen blev den utroligt ridelige og kapacitetsstærke hingst For Emotion (e. Foundation / Sandro Hit). Hingsten bliver redet af australske Simone Pearce, og opnåede et samlet resultat på 9,16, og indkasserede også et enkelt 10 tal i galop, 9,3 i kapacitet og to 9-taller i henholdsvis trav og ridelighed, Hingsten blev efterfølgende rost af den veltalende Bjarne Nielsen, netop for dens ridelighed og evne til at gøre alt hvad den bliver bedt om.

 

Hingsten er ejet af Kasprzak familien, som iøvrigt også ejer en andel af dagens vinder Revolution.

 

Zahplin Langhollt (e. Zonik/ Stedinger) blev Simone Pearce's anden placering i dagens 4-års finaleklasse, da de red sig ind på en delt tredjeplads, med et resultat på 8,86. Resultatet blev trukket ned på et lidt forceret ridt for en 4-års, og selvom det var ærgerligt for avler, ejer og rytter, er det dejligt at konstatere at dommerne har fokus på at hestene skal rides alderssvarende og at det ikke belønnes når der forlanges for meget af de unge heste. Zahplin fik ellers ret flotte gangardskarakterer bl.a. med 9,4 i galop og 9,2 i kapacitet og trav, men blev altså straffet på rideligheden, hvor der kun blev givet 7,5.

 

Dillon og Danien viser stor ridelighed

Blue Hors-rytteren Daniel Bachmann Andersen på den tyskavlede Dillon (e. Duisenburg / Samarant) red sig ind på en delt tredjeplads med 8,86. Dillon scorede knapt så overbevisende gangartskarakterer som de to bedst placerede, til gengæld fik de en flot ridelighedskarakter på 9,5, hvortil Bjarne Nielsen bemærkede, at hesten netop blev fremvist, som dommerne gerne ser det.

 

Se alle resultaterne fra 4-års finaleklassen her

 

Billede

 

Revolution og Andreas helgstrand sikrede sig en historisk overbevisesende sejr i DRF ughestechampionatsfinalen 2017 for 4-års heste, da de sikrede sig hele fire 10-taller i konkurrencen (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 15-10-2017 kl. 14:12 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
22-07-19 Blue Hors fortsætter som vært for DRF stævner
28-06-19 Årets Blue Hors Championat skudt igang
19-06-19 Ny avlskonsulent hos Blue Hors
14-06-19 Stinna skal ride Blue Hors hest
02-05-19 Vil du ride unghestechampionat i år?
11-04-19 Agnete Kirk Thinggaard hjem til Blue Hors
05-02-19 Militaryryttere til opstartsmøde på Blue Hors
25-01-19 Er du militaryrytter med ambitioner om NM eller EM?
27-12-18 Blue Hors hingste solgt til Canada
15-10-18 Blue Hors chefberider går egne veje


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider