Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Revolution vandt 7-års kvalifikationen

Sejren i kvalifikationen til PAVO & DRF's championat for 7-årige dressurheste på Vilhelmsborg i dag gik ikke uventet til avlshingsten Revolution, der blev redet af Andreas Helgstrand

 

Lille klasse

I modsætning til de øvrige kvalifikationsklasser, der havde mange heste til start, var der blot syv ekvipager il start i kvalifikation til PAVO & DRF's dressurchampionat for 7-års heste ved Danish Derbys B-stævne på Vilhelmsborg, Der var derfor kun to placerede ekvipager i klassen.

 

Revolution tog sejren

Det blev også storfavouritten Revolution (e. Rocky Lee/ Rouletto) med Andreas Helgstrand i sadlen, der vandt dagens kvalifikationsklasse.

 

 

Der var et par småfejl i travprogrammet, men ekvipgen opnåede til trods herfor flotte 84,697% for deres program. Det blev bl.a. til 9,5 for trav og 9,4 for galop og kapacitet.

 

Carpccio blev 2'er

Anette Ejlersgaard på UVM-hesten Baunehøjens Carpaccio DWB (e. Charmeur/ Kermo's White Talisman), satte sig på andenpladsen. Her blev der givet 8 for både trav, galop og kapacitet.

 

Der er nu to kvalifikationer tilbage i PAVO & DRF' championat for unge dressurheste, og de finder sted den 12. - 13. september i hhv. Sportsrideklubben Aalborg og Frederiksværk Rideklub. Dernæst gælder det mellemrunden, som afvikles den 19. - 20. september i Grindsted Rideklub, inden det store finalestævne i uge 41 på Blue Hors.

 

Se de samlede resultater fra klassen her

 

Billede

 

Sejren i kvalifikationen til PAVO & DRF's championat for 7-årige dressurheste på Vilhelmsborg i dag gik ikke uventet til avlshingsten Revolution, der blev redet af Andreas Helgstrand


Tilføjet d. 30-08-2020 kl. 20:56 af i kategorien Ridesport.
Tags: Revolution.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
05-08-18 UVM 5-års guld til Helgstrand
15-10-17 Revolution sejrer med fire 10-taller!
12-03-17 Revolution ny 4-års fløjhingst


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider