Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Verdensmester indtog Blue Hors

Den tredobbbelte UVM verdensmester Fiontini med Severo Jurado López i sadlen satte sig tungt på sejren i DRF championatsfinalens indledende klasse for 7-års heste her til formiddag, mens en overraskelse sikrede sig andenpladsen, og bronzevinderen fra UVM i Ermelo blev 3'er. Alle 3 ekvipager opnåede scores på mere end 80%!

 

Tre ekvipager med over 80% i indledende 7-års klasse

Det var et ganske stærkt felt på 15 ekvipager, da den indledende 7-års klasse i DRF unghestechampionatets finale, blev afviklet på et top gearet Stutter Blue Hors her til formiddag, for første gang nogensinde. Det var tillige tydeligt at de tre første ekvipager, der tog placeringerne, skilte sig ud fra mængden.

 

De leverede alle tre flotte overbevisende ridt, og gjorde sig i særdeleshed bemærket ved at score point på et niveau, hvor de markant trak fra det øvrige felt. De opnåede alle scores på mere end 80% - og med mere end 5% fra tredjepladserede ekvipage ned til feltets næste ekvipage, der var feltets bedst placerede hingst.

 

Fiontini - pupulær og ventet sejr

Den tredobbelte verdensmester og DV sølvmedaljehoppe Fiontini, der blev redet af spanske Severo Jurado Lopez, blev dagens suveræne og populære vinder blandt 7-års hestene med en samlet score på 84,545 %, og med 9.2 for både kapacitet og trav. Hoppen blev sidste år solgt til svenske Beata Söderberg, der dog fortsat lader Severo ride hoppen.

 

Overraskende andenplads til Full Moon 2

Andenpladsen i klassen blev overraskende indtaget af den skimlede tyske oldenburger Full Moon (e. Florencio I /Rubinero) i en ny rytterkombination, der i dag gav gevinst. Full Moon blev til 4-års championatet redet af Servero Jurado Lopez, og har efterfølgende været redet af list forskellige ryttere hos Helgstrand Dressage, men nu er det Thomas Sigtenbjerggarrd, som rider hesten, og de spiller tilsyneladende rigtigt godt sammen. Thomas kvalificerede skimlen i kvalifikationen på Bogø og i dag sikrede de sig en flot andenplads i klassen med en samlet score på 81,478%, og med bl.a. bl.a. 9,2 for galop og 9 for ridelighed.

 

Tredjeplads til Kipling og Anne Troensegaard

Endnu en genganger fra sejrsrækkerne i Ermelo, hvor ekvipagen sikrede sig bronze i UVM finalen, fandt man tilsvarende på tredjepladsen i dagens klasse. Det er naturligvis den populære trakehnervallak Kipling (e. Hofrat / Hohenstein) med dygtige Anne Troensegaard i sadlen. I dag sikrede ekvipagen sig en score på 80,917%,hvor de bl.a. opnåede 9 for trav og 8,8 for både ridelighed og kapacitet.

 

Bedste hingst - Zee Ne Blue

Dagens bedste 7-års hingst og ligeledes topplaceret ved UVM i Ermelo i år, blev DV-fløjhingsten Blue Hors Zee Me Blue (e. Blue Hors Zack / Blue Hors Don Schufro), der som vanligt blev redet af Daniel Bachmann Andersen. Ekvipagen fik en score på 75,717%, bl.a. med 8,5 for galop og 8,4 for trav.

 

Se det samlede resultat fra klassen her

 

Billede

 

Anne Troensegaard og Kipling sikrede sig i dad 3-pladsen i den indledende 7-års klasse ved Championatsfinalen på Blue Hors, mens Fiontini med Severo Jurado Lopez tog sejren og Full Moon 2 blev 2'er med Thomas Sigtenbjerggaard i sadlen. (Arkivfoto: Anne Troensegaard)


Tilføjet d. 13-10-2017 kl. 13:05 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
23-01-20 Flot anden- og fjerdeplads til Agnete og Blue Hors
23-01-20 Fire hingste fra Blue Hors videre i Vechta
16-12-19 Træn dig selv som atlet
04-12-19 Agnete og Blue Hors heste på vej mod Wellington
27-11-19 Fortrun præmiehingst hos Oldenburgerne
13-11-19 Groom med 10-års jubilæum
10-11-19 Agnete skal ride Olymbrio
07-11-19 Zepter - en stjerne in spe
22-07-19 Blue Hors fortsætter som vært for DRF stævner
28-06-19 Årets Blue Hors Championat skudt igang


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider