Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Verdensetteren Werth kommer til World Cup i Herning

Isabell Werth har meddelt sin ankomst til World Cup stævnet i Herning i dagene 18 - 22. oktober 2017. Dette skal nok både trække godt med opmærksomhed fra tilskuerne, som det gjorde da verdensetteren gav clinic ved DV's hingstekåring i 2016, give de bedste ryttere kamp til stregen, herunder det top-tunede danske EM-hold fra Göteborg samt byde på masser af god underholdning

 

Bliver ikke større

Så bliver det bare ikke større, når der for første gang skal afvikles World Cup i dressur i Jyske Bank Boxen i uge 42. Det danske EM-sølvhold er top-tunet men får hård konkurrence, med verdens bedste rytter i feltet blandt de startende. Her skal Agnete Kirk Thinggaard, Anna Zibrandtsen, Anna Kasprzak og Cathrine Dufour nemlig op mod, ingen ringere end dressurdronningen over dem alle, tyske Isabell Werth. Også Sveriges dressurkonge, Patrik Kittel, kommer til Herning, så der er for alvor lagt op til en forrygende EM-revanche.

 

 

Stjernestøv drysset over World Cup Herning

Wert er disse års mest hæderskronede dressurrytter. Ikke alene er hun nykåret Europamester, hun har vundet stort set alt hvad der vindes kan, hun ligger i front på FEI's verdensrangeliste, og så har hun hele tre heste blandt de 10 bedste. Isabell Werth var begejstret for Herning, ved DV's hingstekåring i 2016 og nu har verdensetteren altså meddelt at hun også kommer og deltager i World Cup Herning.

 

Sæsonens først World Cup Stævne
Det er sæsonens første World Cup kvalifikation, der skal afvikles i Herning den 21. og 22. oktober, og stjerner på stribe har meldt deres ankomst. Klarest på dressurhimlen lyser tyske Isabell Werth - verdens mest vindende dressurrytter. Isabell er nykåret tredobbelt Europamester, hun er regerende World Cup-vinder, og så er hun nummer et på verdensranglisten. Faktisk er Isabell Werth så suveræn, at hun ikke blot er nummer et på ranglisten. Hun er nummer et, nummer fire og nummer seks (på forskellige heste). Så de danske sølvpiger får kamp til stregen - og lidt til. Det gør de også, når svenske Patrik Kittel rider på banen i Jyske Bank Boxen. Patrik var bl.a. en del af det bronzevindende hold ved sommerens EM. Han er pt. nummer 11 på verdensranglisten, og så har han et utal af mesterskabsmedaljer og internationale sejre i bagagen.

 

Uge 42 byder på en hestefest af dimensioner i Herning
Det er første gang Jyske Bank Boxen danner ramme om Wold Cup kvalifikationen i dressur, men der er lagt op til en event i absolut særklasse. Stævnet rummer nemlig noget for alle. Stævnet byder selvfølgelig på dressur i verdensklasse, når vores danske sølv-piger skal i direkte duel med verdenstoppen. Flere stjerner har også deres upcoming heste med til stævnet, så både nuværende og kommende verdensstjerner samles under et tag.

 

Springning på højt plan

Udover verdensklassedressur byder stævnet også på springning på allerhøjeste plan. Blandt andet skydes FEI's helt nye ponyspring-turnering i gang i Herning. Der afvikles også både CSI1* og CSI3* springning. Sværest bliver det i Grand Prix, hvor forhindringshøjden kommer op på 150 cm, når der rides om 300.000 kr.

 

Det oplyses fra arrangørernes side, at der lørdag afsluttes med en fantastisk shownight med masser af festlige indslag, musikalsk af urban pop-duoen L.I.G.A og afterparty for alle.

 

Se video fra FEI World CupDressur finalen i Grand Prix Freestyke fra Omaha, USA i april 2017, hvor Isabelle Werth scorer 90,7 % her

 

Der kan fortsat købes billetter til World Cup stævnet her

 

Kilde:Herning Horseshow

 

Billede

 

Verdens førende dressurrytter Isabell Werth ( her på Don Johnson) har meddlet sin ankomst til World Cup stævnet i Herning i uge 42 til glæde for tilskuere og arrangørerne ( Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 05-10-2017 kl. 03:01 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
30-06-20 World Cup flytter til Vilhelmsborg i 2020
13-03-20 World Cup aflyst og USA i undtagelsestilstand
25-01-20 Werth vinder World Cup Kür med 90%
25-01-20 Werth og Weihegold vandt World Cup-Grand Prix
19-01-20 Werth overtager ridningen af Den Haag
20-01-20 Isabel Werth starter 2020 i top
17-12-19 Dujardin vinder küren i Olympia
08-12-19 Werth kvalificerer Emilio til World Cup finalen
18-11-19 Werth red Emilio til sejr
18-11-19 Trakehner slår Werth og Weihegold


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider