Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

World Cup aflyst og USA i undtagelsestilstand

World Cup-finalerne, som mange top-dressur og spring-ekvipager har set frem til, og som skulle have været afholdt i midten af april i Las Vegas, er blevet aflyst pga. corona-pandemien. Trump erklærer undtagelsestilstand i USA, ligesom Danmark lukker grænser og stopper flytrafik

 

World Cup finalerne i USA aflyst

Det internationale rideforbund FEI har i samråd med det amerikanske rideforbund USEF og Las Vegas Events valgt at aflyse FEI World Cup-finalerne 2020, som skulle have løbet af stablen den 15.-19. april i Las Vegas, Nevada, USA. Det oplyser FEI i en pressemeddelelse. Meldingen kommer netop lige forud for at den amerikanske præsident Trump tillige erkllærer undtagelsestilstand i landet og den danske regering er til aften har valgt at lukke grænserne og stoppe alle unødvendige rejser.

 

Første aflysning i 40 år

Las Vegas har fem gange før været vært for World Cup-finalen i springning og fire gange for World Cup-finalen i dressur. Det er første gang i turneringens over 40 år lange historie, at en World Cup-finale bliver aflyst.


"Det er med stor beklagelse, at vi har været nødt til at aflyse FEI World Cup-finalerne i Las Vegas, men beslutningen er ude af vores hænder", udtaler formanden for FEI, Ingmar Vos og fortsætter:

"Det er første gang, siden World Cup-turneringen startede i 1978 i springning og i 1985 i dressur, at finalen er blevet aflyst, men den globale bekymring for spredning af virus og rejserestriktionerne indført af den amerikanske regering har betydet, at World Cup-finalerne bliver én af de mange store sportsbegivenheder, der er ramt af udbruddet".

 

"Ligesom alle andre er vi skuffede, ikke kun for atleterne, som havde kvalificeret sig til finalen, men også for Las Vegas Events og US Equestrian, og selvfølgelig vores hovedsamarbejdspartner Longines. Men vores førsteprioritet er sikkerheden for vores atleter, officials og fans. Vi håber at kunne dæmpe skuffelsen en smule ved at vende tilbage til Las Vegas med en pragtfuld finale engang i fremtiden", slutter formanden.

FEI oplyser endvidere, at alle, der har købt billet til den store begivenhed, vil kunne få dem refunderet.

Læs mere på World Cup Las Vegas' hjemmeside her

 

 

Billede

 

World Cup-finalerne, som mange top-dressur og spring-ekvipager har set frem til, og som skulle have været afholdt i midten af april i Las Vegas, er blevet aflyst pga. corona-pandemien. Trump erklærer undtagelsestilstand i USA, ligesom Danmark lukker grænser og stopper flytrafik


Tilføjet d. 13-03-2020 kl. 21:14 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: World Cup og Corona.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
06-04-20 Falsterbo lever i håbet
06-04-20 Covid-19 fundet i tiger i New York
05-04-20 DV tager til genmæle overfor kritik
04-04-20 FEI ændrer rangliste beregning grundet Corona
31-03-20 DV udsat for hård kritik af virusekspert
29-03-20 Helgstrand tilbyder gratis salgsmateriale på føl
29-03-20 CHIO i Aachen og og Tryon CDI3* udskydes
28-03-20 Info om økonomisk Carona-hjælp
27-03-20 Aktiviteter i bero til 14. april
23-03-20 Kompensation til rideklubber


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider