Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Overraskende udmelding fra det britiske rideforbund

Ganske overraskende har det britiske rideforbund valgt ikke at sende et hold afsted til EM i ridebanespringning i Gøteborg d. 21.-27. august. Det sker på grund af fokus på Nations Cups serien i stedet. I stedet sender Storbritannien to individuelle ekvipager med.

De individuelle ekvipager vil være Michael Whitaker med Viking og William Whitaker med Utamaro D'Ecaussines. Beslutningen erkender det britiske rideforbund selv er usædvanlig.

Det britiske rideforbunds sportsdirektør Gordon Burton har om beslutningen udtalt: "Vores udvælgere har valgt at sende to individuelle ryttere til FEI Longines European Championships og lade fokus være på vores holdaktiviteter i Nations Cup serien, for bedst muligt at nå vores mål for både 2017 og WEG (VM red) i 2018.

Beslutningen er taget under hensynstagen til både hestematerialet og vores langsigtede mål."

"Udvælgerne har været igennem en hård proces, hvor præstationer og diskussioner med atleterne og ejerne fra bruttotruppen. Det blev konkluderet, at i denne overgangsperiode i ridebanespringningen, er det bedst på lang sigt for vores knap så rutinerede hestemateriale at tage en usædvanlig beslutning.


Hestenes form er dynamisk og vi ønsker at balancere mesterskaberne og Nations Cup, så vi får det bedste resultat, mens vi samtidigt tager os af det spændende og talentfulde hestemateriale vi har til fremtiden."


Det britiske rideforbund udtaler samtidigt, at det ikke har været en nem beslutning at tage: "Vi ville lyve for os selv, hvis vi sagde at vi var tilfredse med vores resultater i dette års Nations Cup serie. Som mange andre sportsgrene, har ridebanesprigning ændret sig rigtigt meget over de sidste to år, og vi er nødt til at balancere de individuelle mål sammen med vores kampange for de nationale mesterskaber. Især i det første år efter OL, som altid er en overgangsfase.

Vi er begyndt at se nogle nye og spændende kombinationer, samtidig med flere af de veletablerede ryttere som vil blive ved med at være en del af Storbritanniens internationale kampange, hvilket vil give os mere styrke og dybde mens der gøres klar til (OL i, red) Tokyo."


Det tilføjes endnu engang fra det britiske rideforbund, denne gang af Iain Graham, at det ikke har været en nem beslutning: "Vi ved at beslutningen ikke har været nem ... Vores fokus er nu på at støtte vores to seniorryttere på vej til mesterskabet ... og vi ønsker dem rigtig meget held og lykke."

Kilde: Horseandhound


Tilføjet d. 11-08-2017 kl. 23:41 af i kategorien Ridesport.
Tags: EM og Storbritannien.





Seneste relaterede nyheder
13-07-18 Ærgerlig 5.-plads til ungrytterne ved EM
13-07-18 Dansk EM-bronze til juniorerne
10-07-18 Unge talenter klar til EM i Frankrig
09-07-18 Stærk dansk ekvipage ude af EM
23-06-18 Junior-og ungryttere udtaget til EM i dressur
28-08-17 Peder Fredricson vinder EM på hjemmebane i Gøteborg!
25-08-17 Thomas Sandgaard videre ved EM i Gøteborg
23-08-17 EM i springning er ikke helt efter de danske drømme
22-08-17 Det danske EM-hold i springning er sat
14-08-17 Dansk 7. plads i kür ved EM for juniorer og ungryttere


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider