Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tyskland fører foran USA og Danmark i Nations Cup i Aachen

Suveræn Isabell Werth sikrer tysk føring i Nations Cup i Aachen med USA og Laura Graves på andenpladsen, mens en velridende Cathrine Dufour bringer Danmark ind på en samlet tredjeplads efter første afdeling, med et flot ridt til 77,414 % og en individuel 4. plads i Grand Prix'en

 

Spænding da slaget skulle stå

Der var spænding på tilskuerpladserne i Aachen i dag, da mange af verdens topryttere tørnede sammen i Nations Cup turneringen, hvor Grand Prix'en skulle afvikles og den store styrkeprøve mellem de syv deltagende nationer skulle stå.

 

Ikke uventet satte et stærkt tysk hold sig massivt på førerpositionen, med dronningen over dem alle Isabell Werth på Weihegold solidt plantet på sejrsskamlen med hele 83,171 %, hvormed hun bragte Tyskland solidt i front af konkurrencen. En stærkt ridende FEI verdensrangliste nr. fire Laura Graves fra USA på Verdades satte sig på andenpladsen med 79.514 %, og sikrede herved også USA en foreløbig samlet andenplads for hold i efter cuppens første afdeling.


Danske resultater at glædes over

Der var dog også præstationer at glæde sig over på de danske tilskuerpladser. Danmark lagde sig nemlig ind på en foreløbig tredjeplads efter Tyskland og USA, efter bl.a. et rigtig flot ridt fra Cathrine Dufour på Atterupgaards Cassidy, som indkasserede hende en individuel fjerdeplads i dagens Grand Prix med 77,414 %.

 

Agnete Kirk Thinggaard og Jojo Az gjorde deres til at bidrage til et godt samlet dansk resultat. De er efterhånden dejligt stabile i deres programmer og leverede en flydende og harmonisk ridt til flotte 72,157 %, som til trods for den fine karakter dog kun rakte til en samlet 12. plads i dette utroligt stærke felt af internationale topryttere.

 

Anders Dahl på Selten HW opnåede i dagens konkurrence 68,886 og en individuel 23. plads, og Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Don Olymbrio sluttede det danske felt, og måtte tage til takke med 68,614 og en individuel 25. plads i det store internationale felt på i alt 33 ekvipager.

 

Halvvejs igennem Nations Cuppen

Halvvejs igennem Nations Cuppen blev det således samlet til en foreløbig tredjeplads til Danmark med 218.457 %, mens det stærke tyske hold lagde sig sikkert i spidsen af konkurrencen med 236.457%, med amerikanerne på en foreløbig andenplads med 222.842%.

 

Nations Cuppen afvikles som vanligt over to dage, hvor samtlige ekvipager red Grand Prix i dag torsdag den 20. juli. Herefter har de en hviledag i morgen, og skal så ride Grand Prix Special på lørdag. Det er således, at de tre bedste resultater fra hver klasse, tæller med i det samlede klassement i Nations Cup.

 

Søndag skal der så rides efter de individuelle placeringer i den flotte og publikum venlige Grand Prix Kür, hvor det samlet er de 18 bedste ekvipager fra holdkonkurrencen, der kommer til start.

 

I morgen fredag skal U25 rytterne, Zibrandtsen og Kasprzak i vælten.

 

Se det samlede resultat fra grand Prix'en her

 

Billede

 


Tilføjet d. 20-07-2017 kl. 18:23 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
23-05-19 2x Dannebrog til tops i Nations Cup dressur
08-05-19 Holdene til NC dressur i Uggerhalne er sat
25-04-19 De unge springryttere udtaget til NC
18-04-19 Nations Cup landshold udtaget
17-09-18 Militarylandshold til NC i Belgien
10-08-18 Springlandshold klar til CSIO i Polen og NC-finalen
05-08-18 Ungrytterne vinder Nations Cup i Samorin
26-07-18 Kasey og Dublet - endnu en ung amerikansk stjerneekvipage
22-07-18 Dansk bronze trods frafald
17-07-18 Dressurlandsholdet klar til Aachen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider