Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Danmark tager Nations Cup sejren!

Cathrine Dufour og Bohemian gjorde hvad de havde sat sig for i kvalifikationens sidste klasse i Nations Cup ved Euqitour Aalborg, og Daniel og Olymbrio beseglede udfaldet og sikrede Danmark en overbevisende sejr i Nation Cup holdkonkurrencen foran Sverige og Tyskland

 

Uenighed blandt dommerne om Dufours ridt

Cathrine Dufour og Bohemian var første danske ekvipage på banen som 7. startende og lagde stærkt ud fra start, og satsede stort. Der kom dog lidt udfordringer i en af galopovergangene, som dommerne var meget uenige om at bedømme. Scorerne gik fra 5,0 hos den franske dommer til 7,5 hos flere af de øvrige. Denne uenighed kom også til udtryk i andre dele af galopprogrammet og i nogle af de svære øvelser, hvor der var forholdsvis stor afstand på op til 2 points forskel på flere af dommerne.

 

De endelige karakterer lod slutteligt vente på sig, men da det endelige resultat blev offentliggjort, var det klart at Cathrine Dufour lagde sig i spidsen for konkurrencen med 76,745 %. Samtlige dommere havde hende som 1'er, men der var så stor forskel i de samlede scores fra de enkelte dommere fra 73,511 hos den finske dommer ved C til 78,830 ved den svenske dommer ved B.

 

Komfortabel føring til Dufour og Danmark

Det var imidlertid en komfortabel føring, for Dufour og Bohemian lagde sig komfortabelt i spidsen af konkurrencen med mere end 4 % foran nærmeste ekvipage Fabienne Müller-Lütkemeier fra Tyskland, og med næsten 8% til feltets første svenske ekvipage Michelle Hagmann Hassink på Chagall H, der forud havde redet 69,085 % hjem for Sverige.

 

Betryggende for de danske tilskuere, der med Danmark fortsat i front, kunne se frem til den sidste rutinerede svenske ekvipage Therese Nilshagen på Dante Weltino Old, med start som næstsidste rytter foran Daniel Bachmann Andersen og Olymbrio som sidste ekvipage i klassen.

 

 

Stærkt ridende svensker overtager føringen

Therese Nilshagen og Dante Weltino leverede varen. Med et rigtig flot program lagde den ekstremt ruttinerede ekvipage ligeledes godt fra start, og det så ud til at blive tæt opløb i forhold til fastholdelse af Dufours førsteplads. Da den endelige dommerscore blev annonceret, var det klart at svenskeren med en dommerscore på 77,404 havde overtaget den øjeblikkelige førsteplads i Specialen forud for sidste danske rytter på banen.

 

Daniel besegler Dansk sejr

Daniel og Olymbrio lagde ligeledes stærkt ud fra start og øvelserne kastede både 7,5 8 og 9-taller af sig fra dommerne. Fortsatte dette billede ville Daniel og Olybrio opnå scores tæt på de 80 %. Spændingen var intens på spørgsmålet om det skulle lykkes Danmark at vinde Nations Cup konkurrencen på hjemmebane. Med en endelig dommerscore på 78,809 % kunne alle ånde lettet op - Daniel Bachmann Andersen og Olymbrio sikrede Danmark den samlede Nations Cup sejr og vandt dagens Grand Prix Special.

 

Overbevisende Nations Cup sejr til Danmark

Danmark tager komfortabelt sejren i Nations Cup hold konkurrencen med 16 point, mens nærmeste konkurrent Sverige ender med 20 point, og med Tyskland som 3'er med 43 point, Finland nr 4. med 57 point og Storbritannien der slutter feltet med 67 point.

 

Billede

 

Se de samlede resultater fra Special klassen her

 

Se den endelige holdstilling i Nations Cup holdkonkurrencen her

 

Billede

 

Cathrine Dufour og Bohemian gjorde hvad de havde sat sig for i kvalifikationens sidste klasse, og Daniel og Olymbrio beseglede udfaldet og sikrede Danmark en overbevisende sejr i Nation Cup holdkonkurrencen foran Sverige og Tyskland (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 26-05-2019 kl. 15:48 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-04-20 FEI kæmper for Nations Cup på spansk jord
30-07-19 En legende takker af
14-06-19 Nation Cup i springning skudt i gang
26-05-19 Ingen danskere i toppen af i de sidste høje klasser
26-05-19 Vasehus vandt Elevskole Cup’en 2019
26-05-19 Flot samling hingste hos Helgstrand
26-05-19 Sejr til Helgstrand junior og senior
26-05-19 Nations Cup opgør står mellem Danmark og Sverige
26-05-19 Whitaker så hurtig som lynet
25-05-19 Hattrick til de unge i dag


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider