Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Werth vinder Grand Prix trods afbud

Isabell Werth måtte vinke foreløbigt farvel til EM udtagelse og tyske mesterskab på Wethegold, men det forhindrede hende ikke i at deltage og kvalificere sig alligevel. Med sig til Balve brangte hun Emilio, og på ham sikrede hun sig så alligevel sejren i fredagens Grand Prix

 

Afbud fra Wihegold

Isabell Werth var ude for det som enhver rytter frygter, at måtte melde afbud til et vigtigt stævne med kort varsel, efter lang tids forberedelser. Hendes førstehest Weihegold har nemlig pådraget sig en bakterieinfektion, lige inden afviklingen af de tyske mesterskaber i byen Balve, som også er EM kvalifikation til det kommende mesterskab i Götheborg sidst på sommeren. Isabell var derfor nød til at trække superhoppen fra konkurrencen ( se her)

 

Verdens bedste - også på heste!

Men når man som Isabell Werth anses for at være verdens mest vindende rytter, har man selvfølgelig andre heste at trække på, og det har hun så. Ulig nogen anden rytter har hun faktisk flere topheste at trække på. Faktisk har hun ud over Weihegold, der ligger nummer 1 på FEI's verensrangliste, helt uhørt, hele to andre dressurheste på listens top 10, nemlig Don Johnson og Emilio.

 

Derfor kunne konkurrenterne ikke bare ånde lettet op over, at den mest vindende konkurrent var sat ud af spil ved dette års tyske mesterskaber, og det skulle allerede i stævnets Grand Prix fredag at være begrundet.

 

Isabell vinder GP på Emilio

Den 47-årige Isabell medbragte til lejligheden den 11-årige westfalervallak Emilio (e. Ehrenpreis / Cacir AA), der udover Don Johnson, tillige er med på verdensranglistens top 10, og pt. ligger som nummer 6 på listen.

 

Emilio svigtede ikke, og sammen gennemførte Isabell og Emilio et fejende flot program, næsten uden skønhedsmæssige fejl, der med ridtet endnu engang cementerede verdens 1'erens totale dominans. Ridtet blev tilmed ekvipagens hidtil bedste resultat, og hermed personlig rekord,så Isabell kunne godt være tilfreds med sin Emilions indsats, når nu hendes førstehest måtte melde afbud. Dommerne belønnede ekvipagens flotte ridt med hele 82,060 % og sejren i dagens Grand Prix, var hermed i hus.

 

Blandt andre dygtige ekvipager

Andenpladsen gik til den unge OL-rytter rytter Sonke Rothenberger, som skønt et meget flot ridt langt fra kunne nå den tyske verdens 1'er. Det blev til et ridt til 79,700 % til den blot 22-årige rytter på den 10-årige KWPN-vallak Cosmo (e. Van Gogh / Landjonker).

 

Hermed kunne det ikke blive til mere end en tredjeplads til 57-årige Hubertus Schmidt på den imponerende 14-årige Trakehnerhingst og tidligere UVM verdensmester Imperio (e. connery / Balfour xx) med 76,340 %.

 

Se samltlige resultater fra klassen her.

 

Billede

 

Isabell Werth her på Weihegold i Rio 2016, hvor de vandt medaljer både for hold og individuelt (Arkivfoto)


Tilføjet d. 10-06-2017 kl. 09:04 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
10-01-18 Så er FEI præmiepenge 2017 opgjort
23-11-17 Because she's Werth it!
25-10-17 3 nyudnævnte trakehner elitehingste
21-09-17 Urørlig Werth hjemtager endnu to rekorder!
23-07-17 Tårnhøje karakterer - GP kür finalen i Aachen!
18-07-17 Werth: Dufour blandt favouritterne
09-06-17 Weihegold trukket fra EM udtagelsestævne
02-04-17 World Cup finale-sejr med 90 % til urørlig Werth og 11. plads til Mai Tofte
24-02-17 Ny verdensrekord i dressur
28-01-17 Werth og Weihegold urørlige - 90,7%!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider