Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Brug hjernen – også hestens

Arrangørerne bag JBK Horse Shows har gjort et scoop - fredag aften under Odense Horse Show sponsored by ECCO i oktober kan man få lejlighed til at overvære en clinic med Will Rogers og Anna Blomgren.

 

Hvorfor er mental træning så vigtig, også for heste? Det er et af mange emner som hestetræner Will Rogers vil komme ind på under en clinic fredag den 16. oktober, midt under Odense Horse Show. Arrangørerne bag er meget opmærksomme på at give publikum en ekstra god oplevelse - til prisen. Den spændende clinic er en del af dagsprogrammet, og kræver derfor ikke en ekstra billet. Hvad man ellers kan opleve fredag er Blue Hors avlerdag, finalerne i DRF's championater for ungheste samt en stor world ranking springklasse for de internationale ryttere. Et spændende program for både avlere og ryttere.

 

Brug hestens hjerne
Will Rogers vil komme med interessante betragtninger og demonstrere i praksis, hvordan man kan lære at bruge hestens intelligens til at forbedre præstationerne, ikke alene til stævner, men også i den daglige omgang med hesten. Ved at forstå, hvordan hesten opfatter tingene omkring sig, kan rytteren også lære at bibringe hesten tillid til opgaverne, til træningen og til de nye omgivelser på en stævneplads.

 

Will Rogers og Anna Blomgren vil sammen demonstrere i praksis, hvordan man kan lære hesten at være 100% fokuseret på sin rytter og på opgaven.

 

- Heste taler konstant til os mennesker, men vi lytter ikke, fordi vi sjældent forstår deres sprog, og det er vigtigt hele tiden at blive bedre til og mere opmærksom på hestenes sprog - kropssproget. Jo klarere mennesker bruger kropssprog, des bedre forstår hesten, hvad vi vil. Hesten kommunikerer også gennem sine øjne, ører, næsebor, holdning og vejrtrækning, fortalte Will Rogers bl.a. til magasinet Ridehesten i en artikel, som vi bragte i januar i år.

 

Hvem er Will og Anna?

Anna Blomgren er en svensk dressurrytter, som gennem flere år har arbejdet professionelt med uddannelse af dressurheste først hos Blue Hors i Randbøl og siden hos Helgstrand Dressage ved Aalborg. Anna har uddannet heste efter de klassiske uddannelsesprincipper fra unghest og til dressurens højeste klasse, Grand Prix.

Will Rogers kommer fra Australien. Han driver i dag en træningsstald i Holland, men inden da har han rejst verden rundt, for at træne og uddanne sig hos nogle af verdens bedste hestetrænere med fokus på godt horsemanship. Undervejs har han opbygget et unikt træningssystem, idet han er overbevist om, at ryttere kan skabe endnu bedre resultater og samarbejde med deres heste, såfremt de lærer at forså mere om, hvordan heste tænker. Hans træning af hesten starter med "Response Training" og ved at bruge den træningsmetode, som han selv har udviklet, forbereder han hesten på at fungere som en ridehest i samspillet med mennesker og under, for hesten, ekstreme situationer, som den møder fx ved store stævner.

 

Om Odense Horse Show
Det er i år 9. gang i træk, at JBK Horse Shows inviterer til internationalt dressur- og springstævne i Odense Congress Center. Højdepunktet er for mange Reem Acra FEI World Cup dressurkonkurrencerne i Grand Prix og Grand Prix Kür, eller finalerne i Dansk Ride Forbunds championat for unge spring- og dressurheste, eller de mange springklasser, shows, udstillinger med meget mere.

 

Stævnet starter fredag den 9. oktober med et internationalt spring- og dressurstævne for pony-, junior-/ungryttere og seniorer. Efterfulgt af to hverdage med nationale springklasser, hvorefter championatskvalifikationerne starter onsdag den 14. oktober med finaler fredag. I weekenden den 17. - 18. oktober afløser den ene internationale spring- og dressurklasse den anden suppleret med show og afterparty.

 

Se mere om stævnet på http://www.jbkhorseshows.dk, hvor du også finder tidsplaner, deltagerlister mv.

 

Pressemeddelelse: JBK Horse Shows


Tilføjet d. 15-09-2015 kl. 13:52 og sidst rettet den 15-09-2015 kl. 15:00 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean





Seneste relaterede nyheder
26-04-18 Quattro har brækket sin kæbe
10-03-18 Du skal tackle dine udfordringer for at opnå succes!
09-03-18 Gratis inspiration og viden til hesteejere!
27-12-17 Anne Blomgren og Quattro på svensk A-hold
01-08-17 Will & Anna: det gælder om at skabe tillid
18-09-17 Anna Blomgreen Rogers - succes med dansk forbindelse
09-05-17 Skal du med til masterclass med Anna og Will i Vallensbæk på fredag?
22-10-16 JBK afholder den sidste shownight i Odense.
22-10-16 Dagens resultater til JBK
22-10-16 Norsk vinder af Grand Prix of Odense!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider