Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Quattro har brækket sin kæbe

Svenske Anna Blomgren Rogers danske dressurhest Tørveslettens Quattro har brækket sin kæbe og Anna må derfor vinke farvel til at starte den 10-årige danske varmblodshoppe i de mange forårsstævner, der ellers var planlagt for ekvipagen, men Anna lader sig ikke slå ud

 

Brækket kæbe

Sympatiske svenske Anna Blomgren Rogers er ikke til at slå ud, selvom hun må vinke farvel til den kommende stævnesæson, med henblik på at starte hendes stortalent og Grand Prix hest, den danske DV hoppe Tørveslettens Quattro. Quattro, der med Anna Blomgreen er på det svenske A hold, har nemlig været så uheldig at brække sin kæbe i en eneulykke i stalden.

 

Anna Blomgren lader sig ikke slå ud

"Hun er en vældig tapper og stærk pige, og hun er ved godt mod på trods ulykken og heldigvis er prognosen god", siger Anna Blomgren, der ikke lige lader sig slå ud, til trods for de aflyste stævner, og ikke svigter patienten, selvom hun ikke kan ride: "Vi tager for nuværende nogle gode gå ture sammen, hvor hun får lov at håndgræsse. Heldigvis er hendes ben gode og sunde, så vi kan jogge sammen senere i forløbet, og tage til aqua-træning eller ride med et reb om halsen, for at holde hende i kondition" foreslår en kreativ og optimistisk Anna Blomgreen.

 

 

Det er uvist hvor lang tid det vil tage før Quattros kæbe igen er helet op, men Anna tager det med sindsro "Hvornår vi er tilbage for at konkurrere igen, afhænger af Quattros helbred!".

Debuterede i International Grand Prix i 2017

 

Sidste gang Blomgren og Quattro deltog i en konkurrence var i Geneve i december 2017, hvor de vand Grand Prix Specialen med 72.137 %. De to påbegyndte deres internationale Grand Prix karriere i maj 2017, og har i alt redet fire CDI'ere.

 

Tørveslettens Quattro ejes af danske Pernille Rugård.

 

Billede

 

Svenske Anna Blomgreen Rogers danske dressurhest Tørveslettens Quattro har brækket sin kæbe og Anna må derfor vinke farvel til at starte den 10-årige danske varmblodshoppe i de mange forårsstævner, der ellers var planlagt for ekvipagen, men Anna lader sig ikke slå ud (Privatfoto: Anna Blomgreen)


Tilføjet d. 26-04-2018 kl. 19:35 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
27-12-17 Anne Blomgren og Quattro på svensk A-hold
01-08-17 Will & Anna: det gælder om at skabe tillid
18-09-17 Anna Blomgreen Rogers - succes med dansk forbindelse
15-09-15 Brug hjernen – også hestens
24-08-15 Horsemanship og dressur i smuk harmoni
03-05-11 Dressurlandsstævne i Frederiksværk tiltrækker verdensmestre


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider