Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hollywod stjerne uddeler FEI Awards

Bo Derek skal forestå prisuddelingen ved årets prestigefyldte FEI Awards 2015, der således bliver udsat for ægte Hollywod stjernedrys. Den kvindelige Skuespiller og rytter, er nemlig udnævn til formand for dommere af udvælgelseskomiteen.

 

Hollywood stjernedrys med hesteinteresse

Bo Derek huskes not mest blandt de lidt ældre læsere - måske særligt den mandlige del - for den romantiske komedie med den korte titel "10". Her vagte især scenen, hvor Bo Derek rider næsten nøgen på en hvid luisitano hest på en strand. For nyligt har hun også medvirket i kult serien SyFy på amerikansk kabel TV.

 

Bo Derek har altid været vild med heste og har redet i mange år. Hun er international ambassadør af Luisitano heste forbundet og talsmand for dyrevelfærdsorganiationen Animal Welfare Institute og sidder i bestyrelsen for væddelæbsorganisationen California Racing Board.

 

Billede

 

Bo Derek, fra tiden, hvor hun medvirkede i "10".

 

Panel med dansk repræsentation

Bo Derek vil deltage i FEI Awards 2015 sammen med FEI præsident Ingmar De Vos; Juan Carlos Capelli, som er vice-præsident og leder af marketing for hovedsponsoren Longiness, mode designer og medsponsor Reem Acra, Carmen Barrere, formand for den regionale FEI gruppe (syd Amerika) og vores egen danske Ulf Helgstrand, som er præsident for DRF og vicepræsident for det europæiske rideforbund.

 

Bo Derek om hæderen

Bo Derek udtaler om FEI Awards "FEI Awards hædrer de stor bidrag, som vore heste, ryttere og alle andre i hestemiljøet bidrager med til vore samfund". Og hun fortsætter "Jeg ved allerede nu, at det at dømme ved denne prisuddeling ikke bliver nogen let opgave. Jeg opfordrer alle til at tænke på de mennesker der arbejder med og tager sig af vore fænomenale heste, og de mennesker der gør deres absolut ypperste for at opnå det bedste for hestesporten og for vores samfund som hele. Det er dem der har brug for vore stemmer!".

 

Involverer sig i velgørende projekter

Bo Derek tilbyder allerede sin støtte til et antal bevarings- og hjælpeorganisatoner heriblandt Richard Bransons Wild Aid og Yasuni-ITT's regnskovsprojekt, og til vidt rækkende initiativer som at hjælpe veteraner med at finde arbejde efter deres hjemkomster fra krigstjenester. Bo Derek blev selv hædret for hendes bidrag til hestesporten af FEI og modtog Longines Ladies Award prisen i 2014.

 

Hendes selvbiografi "Riding Lessens: Everything That Matters in Life I learned from Horses", afslører hendes store kærlighed og forståelse for heste og andre dyr, som hun væver ind i fotograferinger for magasiner som fx Vanity Fair og hendes egne film projekter.

 

Ser frem til FEI Awards

"Det er mig en stor ære, samtidig med, at jeg er spændt på at arbejde med FEI Awards 2015 og ser meget frem til nomineringerne", udtaler Bo Derek om udnævnelsen.

 

FEI Awards vil blive uddelt i bedste Hollywood stil, på en glittende galla fest i Puerto Rico's hovedstad San Juan den 13. november, hvor Bo Derek vil præsentere priserne, med mere end 350 prominente gæster fra hele hesteverdenen, der vil medvirke til fejringen af prismodtagerne.

 

Du kan stadig nå at nominere

Der er fortsat åbent for nomineringerne i de fem kategorier, så hvis I kender eller beundrer en person der i særdeleshed har udmærket sig indenfor nogle af områderne, kan du fortsat nå at indstille personen til sit livs oplevelse (se her).

 

Der er åbent for nomineringer til og med den 28. august, hvor der lukkes ned for yderligere nomineringer - præcis kl. 24.00.

 

Kilde: FEI

Billede

 

Bo Derek, men en af hendes heste


Tilføjet d. 12-08-2015 kl. 19:48 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-10-19 Thobias nomineret til FEI pris
19-07-19 FEI Awards 2019 – giv dit bud på en kandidat
23-11-17 Because she's Werth it!
17-10-15 Fantastisk ridende tysker vinder Grand Prix of Odense
23-08-15 Alexandra vandt DM guld for youngriders
23-08-15 Victoria vandt DM guld for juniorer
23-08-15 De unge finalister klar til DM
22-08-15 Kick-off for DM for juniorer og youngriders
14-08-15 Spændende holdkonkurrence lover godt for den individuelle Reiningfinale
14-07-15 De skal ride UVM for Danmark


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider