Victoria vandt DM guld for juniorer

Det blev Victoria E. Vallentin, der løb med titlen som vinder i dressur ved DM for juniorer, da hun søndag på Ringsted Sportsrideklub sikrede sig guldet ved endnu engang at levere en udmærket præstation.

Finalen for juniorer

Søndag var det finaledag i DRF-mesterskabet i dressur for juniorer, der som de indledende afdelinger blev afviklet på Ringsted Sportsrideklub. I alt 15 ekvipager havde klaret det hele vejen til finalen, der skulle rides i kür.

Guld til Victoria
Som for de første to afdelinger af mesterskabet, var det igen Victoria E. Vallentin på Atnon, der leverede det bedste ridt også i finaleklassen. Ekvipagen har været særdeles stabil med flotte præstationer gennem hele mesterskabet og søndagens finaleprogram var ingen undtagelse.

Ekvipagen gennemførte et særdeles glidende og harmonisk ridt, som dommerne honorerede med det bedste i klassen, nemlig 76,275 %. Hermed var guldet og en samlet pointscore på 225,033 point i hus.

Kamp om sølv og bronze

Der var allerede efter anden afdeling lagt op til, at kampen om sølv og bronze kunne blive tæt. Det blev det også. Efter anden afdeling lå sølvet lige for Camilla Søndberg Thomasberg Andersen på Rafaella K, men ekvipagen kunne ikke holde niveauet fra de tidligere runder i dag. Det blev for ekvipagen desværre kun til 69.225 %, som dommerne gav for deres kür, og det var hermed klart at sølvet hang i en tynd tråd, hvis Laura Hviid på Denzel, som foreløbigt lå til bronze kunne ride op til sit bedste.

Laura Hviid og Denzel blev belønnet med 72.200 % for sin kür, og med et samlet resultat på 214,114 point, rykkede hun forbi Camilla Søndberg Thomasberg Andersen.

Med en 5. plads i finalen - lige uden for placering, kunne Camilla hermed se sig knebent henvist til en samlet bronze i DM for juniorer med 213,841 point.