Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kick-off for DM for juniorer og youngriders

Weekenden byder på DM for juniorer og youngriders og afviklingen af fredagens første afdelinger, bød på stor tilslutning i klasserne, megen god ridning og kamp til stregen fra første færd.

 

Ringsted Sportsrideklub slog på en solvarm august fredag endnu engang dørene op, som vært for DM for de unge ryttere, nemlig DRF-mesterskaberne i dressur for juniorer og young riders, der afvikles i dagene 21-23. august.

 

Mange til start

Der har været overvældende stor tilslutning til stævnet, der vidner om lange startlister. På startlisterne er mange gengangere fra sidste år, hvoraf nogle er tidligere juniorer nu er rykket op i young rider kategorien til DM stævnet. Stævnets første dag bød til trods for de deltagerrige klasser på megen fin ridning.

 

Juniorernes første afdeling

Juniorerne startede op med deres første afdeling, der blev redet i FEI's teamprogram for juniorer. Da der var hele 42 ekvipager til start, var det nødvendigt for arrangørernes planlægning, at de første startende skulle være endog meget morgenfriske. Klassen startede ud allerede kl. 07.30, på en bane der heldigvis var badet i sol og tilmed med behagelige lune morgentemperaturer.

 

Niveauet i klassen var generelt højt, men Victoria E. Vallentin på Atnon, lagde sig i spidsen for mesterskabsdysten med et rigtig flot ridt. Dommerne kvitterede med 74,78 % og en foreløbig føring. 2. pladsen i klassen gik til Camilla Søndberg Thomasberg Andersen på Rafaella K med 72,432 %, mens Laura Hviid på Denzel blev nr. 3 med 71,730 %, der med startnummer 2, var en af de ryttere der lagde tidligt ud på morgenen og derfor med spænding fortsat lå i front i langt inde i klassen.

 

De efterfølgende placeringer gik til: Sofia Valentina Hegstrup på Santa, Rie Wichmann på Trøstruplund's Roma'No, Nana Gajhede på Zoom In Firfod, Anne Sophie Gerstorf Sørensen på Cartier, Anne-Mette Lyager på Brandtoftes Sjubell, Stephanie Leth Espensen på Bentley-Wi, Fiji Kjær Lynge på Labanos og Kristine Koch Bejtrup på Nairobi Melody.

 

Ungrytternes første afdeling

Fredag eftermiddag indtog 29 veloplagte ungryttere så dressurbanen. De skulle ride deres første afdeling af DRF-mesterskabet i Prix St. Georges. Det var den tidligere danmarksmester for juniorer, Alexandra Sørensen på Camiro Mandø, der satte sig på sejren i denne første afdeling. Ekvipagen scorede 72,34 %. Anden placerede blev Herefter fulgte Sille Engermann på Darius på andenpladsen med 70,63 %, mens at Maja Andreasen på Kano indtog tredjepladsen med 70,39 %.

 

Intermediare 2

Fredagens sidste klasse på hovedbanen var Intermediare 2. Det blev til en sejr til Nanna Skodborg Merrald og Traneengårds Akondo med hele 73,37 % foran Rie Møller Jensen på Toftekærs Diva på andenpladsen med 68,90 %. Tredje og sidste placering blev Karin Nissen på Eno med 67,98 %

Lørdag skal både de helt unge juniorer og ungrytterne endnu engang i vælten. Her skal de 24 bedste fra begge kategorier, har fået adgang til 2. afdeling af DM, dyste om mesterskaberne.

 

Selve afviklingen af DM
Mesterskaberne afvikles over tre dageden 21-13 august med en 1. og 2. afdeling samt finale. For begge mesterskaber gælder, at de 24 bedste fra 1. afdeling går videre til 2. afdeling. Herfra går de samlet 15 bedste videre til den endelige finale. Mesterskaberne afgøres ved sammenlægning af resultaterne fra 1. og 2. afdeling samt finalen.

 

Livestreaming

Der er mulighed for at følge stævnet direkte fra Ringsted on-line via livestreaming her

 

Billede

 


Tilføjet d. 22-08-2015 kl. 16:39 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
06-09-20 DM-sejr og frieri på samme dag
05-09-20 Dufour og Cassidy i front af DM 2020
17-06-20 DM i distance afvikles i 2020 i national klasse
15-05-20 DM i springning udskudt
22-02-20 Oplev igen de bedste beslagsmede dyste i Herning
29-08-19 DM gik til en sikker Alexander Yde Helgstrand
27-08-19 Celine Silfen ny danmarksmester
16-07-19 Få styr på FEI-regler inden CSI og DM
11-06-19 Solid publikum opbakning til DM
11-06-19 Daniel Bachmann Andersen vinder DM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider