Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Så er det snart DM tid!

Dagen er godt i gang her på Vilhelmsborg. Her til formiddag har der været i gang i de mindre klasser. Dagens første klasse var en bronzetur, som ligesom de foregående dage var delt op i 2 afdelinger. Begge afdelinger var over den samme bane og gik i metode B4.
I den første afdeling var der en enkel rytter, som var helt suveræn. Det var Christian Rossing Lønberg på Little Q e. Quality/Landor S - en rigtig lille speedhest, som dog var lidt for hurtig for Christian i gårsdagens sølvtur. Christian havnede en tur i sandet, fordi hesten drejede som han bad om, men Christian fik ikke helt fuldt med. Rigtigt ærgerligt, da det absolut var en hurtig tid han havde indtil da. Men i dag blev det altså til en sejr i tiden 27.78 sek.
Nr. 2 blev Jeanne Keller på Cassie e. Cassini II/Liatos som red i tiden 29.63 sek, og norske Karina Lerøen på Spax blev nr. 3 i tiden 30.82 sek. Lige i hælene på Karina kom Pia Thomsen på Sandie e. Carson Ask/Raimondo som red i tiden 30.91. Som nr. 5 kom Johnny Hansen på Ludwigs Concept e. Ludwigs As/Concetto som red i tiden 31.26 sek.

Men i den anden afdeling skulle der virkelig rides stærkt for at vinde! Her var der hele to ekvipager som var hurtigere end den hurtigste tid i den første afdeling. I et hårrejsende tempo lykkedes det Josephine Bøgh på Laurenz e. Casall/Laurin at komme i spidsen af klassen i tiden 25.35 sek. Martin Neergaard gjorde hvad han kunne for at slå hendes tid, men det lykkedes ikke helt. På Zurich W e. Sam R/Libero H lykkedes det ham at komme i mål i tiden 25.85 sek. Hele 2 sekunder skulle der lægges til tiden, før vi kom ned til 3. pladsen. I en hurtig men sikker runde kom Cristoffer Nerving Møllekær på Ginfra V.D. Lindehoeve e. Twister/Aktion i mål i tiden 27.85 sek.
I et godt tempo, men uden at der skulle tages nogen chancer kom norske Andreas Jensen på Dakas ind på 4. pladsen i tiden 29.36 og lige i hælene på ham kom Regitze Ericsson på Wisper e. Wellborn/Universel i tiden 29.54 sek.

Dagens silvertour som gik i en metode A, skulle der virkelig rides stærkt for at vinde! De fleste ryttere valgte at ride hurtige men sikre ture. Men en lille hest kom og viste, hvordan det skulle gøres!
Vinderen blev Jessica Vinther Jensen på den 18 årige meget velspringende Pionier e. Kojak/Joost, som red så snævert som det kunne gøres. Hun red i tiden 55.59 sek.
Næsten 4 sekunder skulle der lægges til tiden for at finde 2. pladsen. Det var svenskboende Linnea Ericsson-Carey på Zandiego U e. Osmium/Elcaro som red i tiden 59.20 sek. Martin Neergaard red sig ind på 3. pladsen i tiden 60.50 sek på Dynamique e. Cardento. I en sikker runde blev det Christina Madsen på Breakpoint-K e. Heartbeat/Quidam de Revel som blev nr. 4 og klassens femtemand blev Georgia Timmermann på San Greal H e. Solos Landtinus/Lucky Light.

Lige nu er der gang i dagens næst største klasse som er en MA** (140 cm) klasse. Derefter starter DM for youngriders her kl. 17.50. Så er der en veteranklasse for heste over 15 år, hvor der formentlig vil være en masse fart over feltet! Dernæst er det tid til finalen for DM for seniors. Der er pt. stadig ledige pladser på tilskuerrækkerne, så kom og se den spændende finale for seniors!

For at se resultatlister, startlister samt tidsplan klik HER.


Tilføjet d. 31-01-2015 kl. 16:49 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
05-10-20 Ingen efterbetaling ved Agria
06-09-20 DM-sejr og frieri på samme dag
05-09-20 Dufour og Cassidy i front af DM 2020
26-08-20 Succesfuldt avler/rytter-par gør det igen
17-06-20 DM i distance afvikles i 2020 i national klasse
15-05-20 DM i springning udskudt
22-02-20 Oplev igen de bedste beslagsmede dyste i Herning
29-08-19 DM gik til en sikker Alexander Yde Helgstrand
27-08-19 Celine Silfen ny danmarksmester
16-07-19 Få styr på FEI-regler inden CSI og DM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider