Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Opslag, billeder og video

 Vurdering/Annoncering
Forfatter: 
Dato:  13-05-2011 21:02

Da vi sletter mange vurderingstråde hvor det nævnes at hesten, et andet dyr eller en ting er til salg eller skal sælges, men der ikke er en annonce for hesten, dyret eller tingen på Markedspladsen, finder vi det nødvendigt at opridse reglerne for vurderingsindlæg og annoncering, denne gang med en mindre justering, der gør det lettere for andre brugere at finde de annoncer der ønskes vurderet.


Vurderingstråde, hvad må man og hvad må man ikke?


Hvis man ønsker at få vurderet sin hest/dyr/ting der er til salg/udlån/bytte m.v. eller sin annoncetekst i anden forbindelse end salg, skal der linkes i tråden til den aktive annonce for den pågældende hest/dyr/ting/annonce der ønskes vurderet.


Når der linkes til den aktive annonce i tråden, må man gerne skrive at hesten er til salg, etc. Det er ok at bede andre brugere om hjælp til at sætte linket ind, hvis man ikke selv kan finde ud af det.


Er der ikke link til en aktiv annonce, og det antydes at vurderingen er med henblik på salg/bytte/udlån m.v., enten nu eller i fremtiden, er det annoncering under dække af en debat.


Ovenstående gælder også inddirekte formuleringer som f.eks. "hvis jeg/vi skriver det bliver tråden slettet", eller at man søger en pris på hesten/dyret/tingen. Pris er kun noget, man bruger i forbindelse med køb og salg. Pris og værdi er ikke to sider af samme sag. Dyr og ting kan jo godt sælges til en højere eller lavere pris, end deres værdi.


Hvis der er nogle der er så nysgerrige at de ikke kan leve uden at vide hvorfor hesten/tingen vurderes, kan man kommunikere via beskedcentret.


Ovenstående gælder også for hunde, cykler, katte, mosters gamle sofa, udstyr til hest og rytter, etc.

Private og firmaer betaler mange penge for at annoncere på Heste-nettet. Derfor er det naturligvis ikke tilladt at annoncere under dække af en debat, og derfor er vi nødt til at være strikse vedr. annoncer og vurderingstråde.


Vurderingstråde der ikke lever op til disse regler, vil altid blive antaget at være annoncering under dække af en debat, og tråden vil blive slettet så snart supporten opdager den eller en flink bruger gør os opmærksom på den. Vi har desværre ikke mulighed for at læse samtlige indlæg igennem, så vi er glade for jeres hjælp.


Ovenstående gælder også for hunde, cykler, katte, mosters gamle sofa, udstyr til hest og rytter, etc., og er gældende for vurderingstråde i alle fora på heste-nettet.dk

Dette er ikke noget nyt vi har fundet på (www.heste-nettet.dk/forum/14/320259/ 320259/ og www.heste-nettet.dk/forum/14/755457/ 755457/)


Signaturen er, som altid, fri.


Er du i tvivl, har spørgsmål, kommentarer, m.v. til noget af ovenstående, bedes du rette henvendelse til Heste-Nettets Support.


Venlig hilsen

Heste-Nettet Support

0
0
Svar på denne tråd
 

Tråden er låst for tilføjelse af nye indlæg.Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider