Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Anne-Mette vinder EM-guld på Foco Loco

Anne-Mette Strandby Hansen er med hesten Foco Loco i den forgangne weekend blevet Europamester for U25, der kan pryde sig med den nye titel efter et imponerende kür-program

 

EM-titel til Anne-Mette og Foco Loco

Anne-Mette Strandby Hansen er med hesten Foco Loco W blevet Europamester for U25, og det er endnu ikke helt gået op for hende, at hun kan pryde sig med den nye titel efter et imponerende kür-program, som sjældent er set i den sværhedsklasse på det niveau! "Det er helt vanvittigt" lyder det fra Anne-Mette Strandby Hansen, der selv er helt paf over sin flotte præstation.

 

Faktisk er det kun anden gang, at hun rider sin kür på den belgiske varmblod Foco Loco W, og glæden vil ingen ende tage i den danske lejr i Ungarn.

 

Ikke de bedste forberedelser
Kür-programmet og musikken kom først på plads kort tid før, Anne-Mette og Foco Loco W begav sig sydpå til Budapest i Ungarn, for at ride med ved Europamesterskabet for U25. Dermed havde de to ikke nået at øve programmet ret mange gange, før det pludselig var alvor, og startskuddet lød på banen.

 

 

Erfaren hest

Anne-Mette har dog nerver af stål og lod sig ikke mærke af det store pres. Hun vidste, at de kunne. Foco Loco, der er en 15 år gammel belgisk varmblod har nemlig mange års erfaring med de svære øvelser, og han fik til fulde testet formen, da den nye kür bestod af et tætpakket program af de allersværeste øvelseskombinationer.

 

Foco Loco, der havde manglet lidt energi i den individuelle og adgangsgivende Grand Prix viste topform efter hviledagen og dansede igennem de svære øvelser, hvor ikke én hov blev sat forkert. Parret red til imponerende 79,025% og lagde sig suverænt i spidsen, et godt stykke fra de dygtige hollandske og tyske ryttere.

"Medaljen hænger om halsen, og den minder mig om, at det virkelig er sandt! Jeg er så stolt af vores resultat her til EM i Budapest. Det bliver en oplevelse, som jeg aldrig vil glemme", fortæller Anne-Mette.

Anne-Mette vandt sammen med det danske team holdbronze og sluttede på en individuel 4. plads i den individuelle Grand Prix, kun et mulehår med sølle 0,4% fra at tage bronze-medaljen.

Det øvrige danske hold bestod af:

Maja Andreasen og Kano
Josefine Hoffmann og Hønnerups Driver
Victoria E. Vallentin og Brooklyn

 

Billede

Anne-Mette Strandby Hansen er med hesten Foco Loco i den forgangne weekend blevet Europamester for U25, der kan pryde sig med den nye titel efter et imponerende kür-program

 


Tilføjet d. 28-08-2020 kl. 12:33 af i kategorien Ridesport.
Tags: Helgstrand.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
23-01-21 Helgstrand indgår milliard aftale
15-05-20 Helstrand klar med online auktion
19-01-20 Speciale sejr til Helgstrand og Ferrari
09-07-19 Victoria Vallentin rykker til Fisker Dressage
26-05-19 Sejr til Helgstrand junior og senior
05-07-18 Helgstrand ekspanderer og sælger andel
03-01-18 Helgstrand går igen internationalt
25-12-16 Vincent Maranello solgt til USA
29-04-14 Dansk Ride Forbund i sagen om velfærden i hestesporten
10-07-10 Danmark fører landskampene i Falsterbo


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider