Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Helgstrand ekspanderer og sælger andel

Waterland Private Equity og Helgstrand Dressage indgår partnerskab for at skabe verdens førende ridesportsvirksomhed, og er endnu et led i den internationale ekspansions- og vækst strategi i Helgstrand virksomheden, der har haft kraftigt vokseværk i de senere år

 

Nyt partnerskab og ændring i ejerstruktureen
Waterland Private Equity ("Waterland") indgår partnerskab med Helgstrand Dressage A/S ("Helgstrand Dressage"), der er en af verdens førende ridesportsvirksomheder med moderne salgs- og træningscentre i Vodskov ved Aalborg og Wellington, USA, og flere end 70 medarbejdere. Waterland indtræder som majoritetsaktionær i Helgstrand Dressage og gennemfører dermed den første investering i Danmark efter åbningen af Waterlands kontor i København i august 2017.


Fra lokal til global
Siden etableringen i 2008 har Helgstrand Dressage skabt en succesfuld international virksomhed med salg til flere end 35 lande og en omsætning i niveauet 400 mio. kr. svarende til en vækst på over 30% i forhold til sidste år og en gennemsnitlig årlig vækst på over 25% de seneste fem år. Virksomheden køber, udvikler, træner og videresælger dressurheste i verdensklasse og har gennem årene opnået en række internationale sejre og placeringer, herunder otte medaljer ved VM og seks ud af 18 finalepladser ved det seneste OL i 2016.

 

Forretningsmæssig tilgang og et stærkt brand

Den hastige vækst og positive udvikling er drevet af virksomhedens anerkendte brand og en struktureret tilgang til hele værdikæden - fra identificering og indkøb af de mest lovende heste over træning i nye og førende faciliteter af ryttere i verdensklasse til en professionel salgsorganisation og et dybt og bredt udbud af dressurheste på det højeste kvalitetsniveau. Med Waterland som medejer skal den stærke markedsposition udbygges med en ambition om at skabe verdens førende ridesportsvirksomhed.

"Vi har skabt en virksomhed, som har mere end fordoblet omsætningen de seneste to år og opbygget et enestående omdømme i en branche med attraktive udviklings- og vækstmuligheder. Vi vil udnytte disse muligheder og accelerere fremgangen i samarbejde med Waterland, som kan bidrage med kompetencer, kapital og indgående erfaring med fritids- og luksussegmentet samt opbygning og professionalisering af vækstvirksomheder med globale ambitioner," siger Andreas Helgstrand, stifter og administrerende direktør i Helgstrand Dressage.

"Det har været en fornøjelse at samarbejde med ledelsen og de professionelle medarbejdere hos Helgstrand Dressage siden etableringen for ti år siden. Forretningen har udviklet sig fra idestadiet til en moden vækstvirksomhed, som nu er klar til næste fase og et værdiskabende partnerskab med Waterland. Hele holdet hos Helgstrand Dressage kan være stolte over den imponerende udvikling," siger Niels Heering, bestyrelsesformand i Helgstrand Dressage.


Det globale marked
Det globale marked for dressurheste udgør flere milliarder euro, og dressursporten er i rivende udvikling. Størstedelen af Helgstrand Dressage's omsætning skabes i dag i Europa, og med afsæt i virksomhedens stærke globale position og brand skal tilstedeværelsen udvides til flere attraktive markeder i de kommende år for at vinde markedsandele og blive førende på verdensplan.

"Helgstrand Dressage er en fantastisk virksomhed med spændende vækstmuligheder, som vi glæder os til at forfølge i de kommende år i partnerskab med ledelse og medarbejdere. På ganske kort tid har Helgstrand Dressage skabt en meget veldrevet, respekteret og lønsom forretning, som udgør en stærk platform for videreudvikling og konsolidering i et fragmenteret og særdeles attraktivt marked. Vi ser frem til at bidrage med vores praktiske erfaring og målrettede investeringer i den eksisterende forretning samt drive nye markeder og interessante opkøbsmuligheder i tråd med vores strategi om at accelerere væksten organisk og gennem opkøb," siger Kaspar Kristiansen, Managing Director, Waterland Norden.

Helgstrand Dressages daglige ledelse fortsætter uændret. Parterne har aftalt ikke at oplyse købsprisen.

 

 

Billede

 

Waterland Private Equity og Helgstrand Dressage indgår partnerskab for at skabe verdens førende ridesportsvirksomhed, og er endnu et led i den internationale ekspansions- og vækst strategi i Helgstrand virksomheden, der har haft kraftigt vokseværk i de senere år. Fra venstre: Andreas Helgstrand, Kaspar Kristiansen (Pressrfoto: Helgstrand)


Tilføjet d. 05-07-2018 kl. 15:54 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
23-01-21 Helgstrand indgår milliard aftale
28-08-20 Anne-Mette vinder EM-guld på Foco Loco
15-05-20 Helstrand klar med online auktion
19-01-20 Speciale sejr til Helgstrand og Ferrari
09-07-19 Victoria Vallentin rykker til Fisker Dressage
26-05-19 Sejr til Helgstrand junior og senior
03-01-18 Helgstrand går igen internationalt
25-12-16 Vincent Maranello solgt til USA
29-04-14 Dansk Ride Forbund i sagen om velfærden i hestesporten
10-07-10 Danmark fører landskampene i Falsterbo


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider