Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

6-års UVM-bronze til Zhaplin Langholdt

Bedste rene danske resultat i 6-års finalen ved UVM i Ermelo blev bronze til DV vallakken Zhaplin Langholdt. Andreas Helgstrand kunne personligt notere sig endnu to medaljer i 6-års finalen, og der var endvidere DV-heste på finalens femteplads og ottendeplads

 

Flot dansk resultat i 6-års finalen

Det blev til rent dansk bronze i 6-års finalen, hvor Andreas Helgstrand med valakken Zaplin Lanholdt (e. Zonik / Stedinger), der er opdrættet af Bente Graasbøl & Ole Magnus Jensen vandt bronze red sig ind på tredjepladsen, og Andreas Helgstrand tillige tog sig af sølvet med den regerende verdensmester, westfalieren Revolution (e. Rocky Lee / Rouletto), der ikke opnåede at genvinde sin guldmedalje fra 5-års klassen sidste år, en femteplads til Straight Horse Ascenzione (e. BH Zack / BH Don Shufro) opdrættet af Straight Horse Aps) og en ottendeplads til Lindballe's Just Perfect (e. Johnson / De Niro) opdrættet af Berith Lindballe, var der efterfølgende stor glæde i den danske lejr, til trods for at det ikke rakte til dansk guld.

 

Zuccero og Wandres vinder guld ved 6-års UVM

Det blev vinderen af 6-års kvalifikationen Zucchero (e. Zonik/ Prince Thatch xx), redet af den tyske rytter Frederic Wandres, der tog sejren i 6-års Klassen. De blev sidste år nummer fire, men har tydeligvis forbedret sig betydeligt og alt klappede for ekvipagen i finalen, hvor parret fremviste et overbevisende og fremragende ridt, der var næsen til perfektion og meget sikkert i sin udførsel. Hingsten opnåede bl.a. 9,8 i fremtidsperspektiv, og 9.7 for både trav, galop og eftergivenhed, og en samlet pointsum på 9,66.

 

 

Det var en velfortjent tysk sejr, og en meget glad Frederic Wandres, der efterfølgende kunne glæde sig over sin guldmedalje.

 

Revolution tabte guldet på changementerne

Til sammenligning med Zuccero som havde et virkelig veldisponeret ridt med forudgående opvarmning, så måtte danske Andreas Helgstrand efterfølgende erkende, at han nok fik overgjort opvarmningen af Revolution, der i den stegende varme blev lidt mat under selve udførelsen af programmet, og det kostede bl.a. en dyr fejl i galopchangementet, hvor Revolution ikke byttede rent. Revolution havde dog også nogle absolutte highlights i sit program, heriblandt hingstens fantastiske trav, der også kastede et rent 10-tal af dig, og han fik tillige 9,8 for kapacitet. Samlet sluttede Revolution med en pointsum på 9,44.

 

Flot bronze til Zaplin Langholdt og Andreas Helgstrand

Zhaplin Langholt, der som bekendt beklageligvis udgik af finalen ved at bide sig selv i læben, var en helt anden hest i denne 6-års finale. Dejligt at se en afspændt og oplagt hest, der var klar til opgaven og blev perfekt fremvist af Andreas Helgstrand. Zaphlin opnåede 9,8 for sin meget ekspressionelle trav, 9,5, for sin op-ad bakke galop, men han opnåede 8,4 for skridten, der ikke er han bedste gangart. Derimod opnåede han 9,4 i ridelighed og 9,7 for kapacitet i sporten.

 

5.-plads til Straight Hors Ascenzione

DV-hoppen (e. Blue Jors Zack/ Blue Hors Don Schufro) opdrættet af Straight Hoese for Tyskland, og blev flot redet af dygtige tyske Helen Langenhanenberg. Ekvopagen og opnåede en samlet pointscore på 8,94, hvilket rakte til en 5. plads i 6-års finalen, med blandt 9,2 for fremtidsperspektiv og trav og 9,0 i ridelighed.

 

8-plads til Just Perfect

Finalefeltets tredje og sidste DV-avlede hest Lindballe's Just Perfect (e. Johnson / De Niro) er opdrættet af Berith Lindballe. blev ligeledes redet for Tyskland af Ann-Christin Weinkamp. Ekvipagen opnåede en samlet ottendeplads i finalen med en samlet opintsum på 8,70, med bl.a. 9,6 for en ganske jordvindende skridt og 8,8 for fremtidsperspektiv i sporten.

 

Se de samlede resultater af 6-års finaleklassen her

 

Billede

 

Bedste rene danske resultat i 6-års finalen ved UVM i Ermelo blev bronze til DV vallakken Zhaplin Langholdt. Andreas Helgstrand kunne personligt notere sig endnu to medaljer i 6-års finalen, og der var endvidere DV-heste på finalens femteplads og ottendeplads. Her ses Zhaplin med Andreas i sadlen ( Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 05-08-2019 kl. 11:15 af i kategorien Avl.

Seneste relaterede nyheder
05-08-19 Guld igen til 7-årige D'Avie!
04-08-19 Helgstrand triumf i 5-års finalen - guld og bronze
04-08-19 So Unique vinder 4-års UVM-finalen
02-08-19 Ny 4-års klasse i Ermolo vundet af Helgstrand hest
02-08-19 Secret vandt dagens 5-års kvalifikation ved UVM
01-08-19 De danske heste klar til UVM
22-07-19 Helgstrand sender 13 ungheste til UVM i Ermelo
12-07-15 Svensk dominans i 6-års championatet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider