Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Svensk dominans i 6-års championatet

Der nærmest kogte af spænding på de fyldte tribuner under den netop afsluttede 6- års finale i Folksam Scandinavian Open. De svenske ryttere var i denne omgang stærkt overlegne, og satte sig på de eneste fire omspringningspladser.

 

Hovedrunden bestod af en udfordrende runde hvor de unge heste havde problemer med at komme igennem uden fejl. Det er unge heste, der er masser der skal kigges på, og for de flestes vedkommende er det et af de største, hvis ikke det største, arrangement de har været ude til endnu.

 

Danske Sara Kroman Rosenlund lagde ellers ud med en top hurtig runde, rundens hurtigste, men fik desværre en ærgelig bom. Det havde ellers været en ekvipage der havde været spændende at se i omspringningen da Cawi II F Damgaard er hurtigere end de fleste.

I omspringningen var fire svenske ryttere, Sandra Carlsson på Vera Wang e. Ludvigs Champion/Corland, Karin Martinsen på Järta e. Fux/Heartbeat, Magnus Österlund på Comfortuna Vdl 1292 e. Berlin/Nimmerdor og Alexander Zetterman på Holsteins Matina e. Party Dance/Charmeur.

Det blev Magnus Österlund der gik med sejren efter en fejlfri omspringning i tiden 46,17. Denne præstation resulterede i en præmiecheck på 60.000 SEK.
Andenbedst blev landskvinden Karin Martinsen der ligeledes var fejlfri. Hun kunne hjemtage 45.000 SEK for denne placering.
Tredjepladsen gik til Alexander Zetterman der fik fire fejl. Hans præmiecheck var på 25.000 SEK, og på fjerdepladsen fik vi Sandra Carlsson med fire fejl og en præmiecheck på 13.000 sek.

Sara Kroman Rosenlund endte, som bedst placerede dansker, på en sjetteplads.


Tilføjet d. 12-07-2015 kl. 12:51 af i kategorien Arrangementer.

Seneste relaterede nyheder
05-08-19 6-års UVM-bronze til Zhaplin Langholdt
12-07-15 Fjerdeplads til dressurholdet i Falsterbo
11-07-15 Falsterbo, en helt særlig oplevelse
11-07-15 Falsterbo Horse Show slår dørene op


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider