Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Svenskerne klar til EM

Svenskerne melder klar til EM i Rotterdam og har i kraft af årets succes i året Nations Cup turnering, haft et solidt grundlag for at udvælge netop de ekvipager der bedst kan repræsentere Sverige ved EM i Rotterdam i slutningen af august

 

Svenskerne har haft en rigitg god dressursæson og viser for tiden meget stor og stærk bredde i top-dressuren, og har bl.a. netop konstateret, at de har vundet deres tredje sejr i den årlige Nations Cup turnering (se her). Den svenske holdleder Bo Jenå har nu sat holdet til EM i rotterdam i Holland i slutningen af sugust og melder nu ud med hvilke fire svenske dressurryttere, der bl.a.skal konkurrere mod danskerne om medaljerne i dagene den 19-25 august.

 

Det svenske EM-landhold

  • Det svenske EM-landshold kommer til at bestå af følgende ekvipager:
  • Patrik Kittel på Well Done de la Roche CMF
  • Therese Nilshagen på Dante Weltino OLD,
  • Antonia Ramel på Bronter de Jeu og
  • Juliette Ramel på Buriel K.H.

Reserve:

  • Rose Mathisen på Zuidenwind 1187

Der er således tale om en god blanding af de meget erfarne og rutinerede kræfter som Patrik Kittel og Therese Nilshagen, med nogle af de stærke yngre kræfter der har udviklet sig særdeles positivt i den forgangne tid.

 

 

Holdleder Bo Jenå påpeger selv det luksusproblem svenskerne i år har haft i forbindelse med udtagelsen, netop det faktum at Sverige har mange gode dressurekvipager lige netop nu, så det har været en udfordring at sætte det endelige hold:

"Det er en stærk trup, to af rytterne var med til at vinde bronze for to år siden og de to andre har bidraget til stærk fremgang i år. Vi har en fantastisk bred trup i toppen af dressur lige nu, og vi har ikke haft det samme hold afsted til nogen af årets Nations Cups", udtaler den svenske holdleder.

 

Svensk selvtillid

Det skorter derfor ikke på svensk selvtillid og ambitioner, her inden EM:

"Vi går naturligvis efter en ny medalje i holdkonkurrencen, men konkurrencen er hård og det kommer til at være de små marginaler der afgør medaljekampen", fortæller Bo Jenå.

 

Det danske dressurlandshold til EM er også endeligt meldt ud hvad angår rytterne, mens det endelige vang af hvilke heste der kommer til at ride mod svenskerne, endnu ikke er faldet på plads (se her).

 

Billede

 

Svenskerne melder klar til EM i Rotterdam og har i kraft af årets succes i året Nations Cup turnering, haft et solidt grundlag for at udvælge netop de ekvipager der bedst kan repræsentere Sverige ved EM i Rotterdam i slutningen af august. Her ses det svenske Nations Cup dressurhold, efter deres sejr på hjemmebane i Falsterbo i forsommeren 2019.


Tilføjet d. 24-07-2019 kl. 13:35 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
23-08-19 Guldfavoritten Tobias vandt guld
21-08-19 Diskvalifikation sender helt hold ud af EM
21-08-19 To fejlfrie danskere i første EM-klasse
21-08-19 Springrytterne og Pararytterne i aktion ved EM
21-08-19 Dujardin og Freestyle diskvalificeret ved EM
21-08-19 Vigtigt EM-resultat trods manglende medaljer
20-08-19 Øv, ingen medalje – men OL-billet sikret
20-08-19 Flot dansk start ved EM – men ikke uden malurt i bægeret
09-08-19 De individuelle dressurryttere er også klar til EM
09-08-19 Luxemburg melder klar til EM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider