Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Vigtigt EM-resultat trods manglende medaljer

Selvom holdmedaljerne glippede for det danske dressurlandshold ved EM i Rotterdam, så er der stor tilfredshed med resultatet i den danske lejr, og det faktum at OL-billetten til Tokyo 2020 er sikret

 

Vigtigt resultat for dansk dressurridning
Eftersom holdet sluttede på en samlet 5. plads, er holdbilletten til OL nu sikret, og der var stor begejstring at spore hos holdleder Helle Krasnik Trolle:

'Vi er helt vildt glade for kvalifikationen. Alle ekvipagerne har gjort et fantastisk stykke arbejde, og selvom det selvfølgelig er lidt ærgerligt, at Cathrine ender med at skulle ride i øsende regn, og der derfor sniger sig nogle ærgerlige fejl ind, så red hun stadig helt fantastisk - især travprogrammet, hvor hun lå til over 81%. Det er virkelig stort for dansk dressur med en OL-kvalifikation, og vi kunne ikke være mere tilfredse med vores hold'.

Stor tilfredshed til trods for manglende medaljer
Holdet endte som sagt akkurat uden en medalje, og det var først efter allersidste rytter, at placeringerne var endeligt fordelt. 5. pladsen ændrer dog ikke på det faktum, at OL-kvalifikationen nu er en realitet:

'Vi ville naturligvis gerne have haft en holdmedalje, men målet var først og fremmest at få en OL-kvalificering i hus, og det formåede vi, så vi er 100% tilfredse. Desuden var det marginaler, der skilte 2., 3., 4. og 5. pladsen ad helt til det sidste ridt, og vi vidste godt, at det ville blive en hård konkurrence mod verdens absolutte elite inden for dressurridning, så vi er stolte af resultatet' afslutter holdlederen.

De danske ryttere har nu et par velfortjente hviledage, inden de skal i ilden igen på torsdag i Grand Prix Special, som i alt 30 ryttere har kvalificeret sig til - heriblandt altså alle fire danske ekvipager.

 

Billede

 

Selvom holdmedaljerne glippede for det danske dressurlandshold ved EM i Rotterdam, så er der stor tilfredshed med resultatet i den danske lejr, og det faktum at OL-billetten til Tokyo 2020 er sikret (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 21-08-2019 kl. 10:45 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
01-02-20 Dansk paradressurhold med til OL i Tokyo
30-12-19 Østrig og Frankrig får dressurhold med til OL
09-09-19 Gense højdepunkterne fra EM i dressur
26-08-19 EM-bronze til dansk paradressurhold
26-08-19 Tyskerne urørlige i EM-kür finalen
26-08-19 EM-bronze til Cathrine Dufour
23-08-19 Guldfavoritten Tobias vandt guld
21-08-19 Diskvalifikation sender helt hold ud af EM
21-08-19 To fejlfrie danskere i første EM-klasse
21-08-19 Springrytterne og Pararytterne i aktion ved EM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider