Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Diskvalifikation sender helt hold ud af EM

For Luxemburg skete det der ikke måtte ske under EM Grand Prix holdkonkurrencen tirsdag. Hele landsholdet røg ud af EM, da nationens første rytter på banen Nicolas Wagner på Quater Back Junior blev diskvalificeret

 

Fire diskvalifikationer i EM Grand Prix

Udover den omdiskuterede diskvalifikation af britiske Charlotte Dujardin i gårsdagens EM Grand Prix finale for hold, var der lidt usædvanligt for en konkurrence på dette niveau yderligere 3 ekvipager der blev diskvalificeret i konkurrencen. Disse var franske Charlotte Chalvignac på Lights Of Londonderry, luxemburgske Nicolas Wagner på Quater Back Junior og belgiske Isabel Cook på Aranco V, og for en enkelt af disse samlet fire berørte nationer, fik det den konsekvens der bare ikke måtte indtrække - at hele holdet måtte udgå.

 

Sort uheld for litte hestesportsnation

Det lille men hesteglade land Luxemburg, der bl.a. havde danske Fie Skarsø på So Dark med på holdet, fik diskvalifikationen af landsmanden Nicolas Wagner på Quater Back Junior, desværre netop denne katastrofale konsekvens for det luxemburgske landshold. Luxemburg har nemlig kun tre ekvipager med på holdet til EM, der foruden de to nævnte omfatter Sachs Schultz på Dragao, og da reglerne foreskriver at et hold skal bestå af minimum tre ekvipager, så er realiteterne af Luxemburg røg helt ud af EM holdkonkurrencen.

 

 

I den anden travøgning fløj kameraet hen over Quater Back Juniors hoved, og han blev skræmt. Det slog nerverne ud, så han så skygger i piaffen og spændte så meget op at han bed sig i tungen" fortæller en ærgerlig Nicolas Wagner.

 

Nationen havde dog ikke kunne gøre sig gældende alligevel da Sascha Schulz opnåede en individuel samlet plads som nummer 40, og Fie Skarsø en plads som nummer 56.

 

Plaster på såret

Sascha Schulz og Fie Skarsø fuldførte dog deres ridt selvom den først startende ekvipage udgik, da Grand Prix klasse også tjener som kvalifikation til Grand Prix specialen, der afvikles i morgen torsdag.

 

"Det er en stor skam" udtalte en ærgerlig luxembursk holdleder Christof Umbach efter eliminationen af Nicolas Wagner. "Vi er det mindset forbund I verden og vi er heldige at vi kan opnå at kvalificere hele tre ryttere til EM" sluttede Christof Umbach.

 

 

Billede

 

For Luxemburg skete det der ikke måtte ske under EM Grand Prix holdkonkurrencen tirsdag. Hele landsholdet røg ud af EM, da nationens første rytter på banen Nicolas Wagner på Quater Back Junior blev diskvalificeret


Tilføjet d. 21-08-2019 kl. 14:59 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
09-09-19 Gense højdepunkterne fra EM i dressur
26-08-19 EM-bronze til dansk paradressurhold
26-08-19 Tyskerne urørlige i EM-kür finalen
26-08-19 EM-bronze til Cathrine Dufour
23-08-19 Guldfavoritten Tobias vandt guld
21-08-19 To fejlfrie danskere i første EM-klasse
21-08-19 Springrytterne og Pararytterne i aktion ved EM
21-08-19 Dujardin og Freestyle diskvalificeret ved EM
21-08-19 Vigtigt EM-resultat trods manglende medaljer
20-08-19 Øv, ingen medalje – men OL-billet sikret


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider