Vasehus vandt Elevskole Cup’en 2019

Det var Vasehus Rideklub, der i et tæt opløb mellem seks klubhold, løb med sejren i finalen i Elevskole Cup'en, der også blev afviklet i denne weekenden ved det store stævne Equitour Aalborg

Vasehus løb med sejren

Finalen 2019 i Elevskole Cup*en, der blev afviklet i weekenden ved Equitour Aalborg stod mellem 6 klubhold, og det blev et tæt opløb.

Det blev imidlertid Vasehus Rideklub, bestående af Johanne Kristiensen, Lea Ditlevsen, Mie Kjær Pedersen, Amalie Corfitsen og Celina Pscheid, der løb med den samlede sejr og sluttelig kunne høste frugten af turneringsindsatsen med en tur på podiet i dag.

Men at vinde er faktisk ikke det vigtigste, lyder det fra Susanne Jakobsen, holdleder for Vasehus Rideklub.

"Det vigtigste er at være med. Der er et utroligt godt sammenhold både på holdet men også alle holdene imellem, og det har været en kæmpe oplevelse for dem at være med" siger Susanne Jakobsen.

Her ses vinderholdet flankeret af holdleder Susanne Jakobsen og det store idol Cathrine Dufour

Samlet opnåede de 551.247 % i konkurrencen, og vinderne kunne samtidig sammen med alle de øvrige deltagere i cup'en høste den store og værdifulde erfaringer fra at have redet finalen under meget professionelle rammer.

Tæt på idoler

De seks hold har boet i en stor camp weekenden igennem, og der har været aktiviteter for de unge ryttere hele weekenden. Det er derfor en stor flok trætte unge mennesker, der rejser hjem fra Uggerhalne, og i rygsækken har de en sportslig oplevelse, de ikke kunne have fået andre steder.

"Rent sportsligt er det selvfølgelig også stort for dem, fordi de har redet side om side med deres store idoler og nogle af verdens bedste rytter, og det er jo kun de færreste, der får lov at ride på så fantastiske faciliteter som her", siger Susanne Jakobsen.

Kjellerup sikrede sig andenpladsen

Kjellerup Sportsrideklub sikrede sig andenpladsen i finalen med 548.410 %, og tredjepladsen gik til Vejle Rideklub med 545.881 %.

På femtepladsen kom dernæst Roskilde Rideklub, mens femtepladsen tilfaldt Sportsrideklubben Vallensbæk og feltet blev sluttet af med Sønderborg Sportsrideklub.