Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Endnu en smuk sejr til Nanna og St Schufro

To unge og grønne, men super talentfulde danske ekvipager imponerede i dagens Intermediare I ved Equitour Aalborg. Nanna Skodborg Merrald og St. Schufro og Carina Nevermann Torup og Soda Pop sikrede de to topplaceringer til Danmark

 

Seværdige danske ridt lørdagens Intermediare I

Dygtige Nanna Skodborg Merrald og den talentfulde Blue Hors St. Schufro dansede sig trods fejl til endnu en førsteplads i Intermediare I, mens Carina Nevermann Torup og Soda Pop sikrede de to topplaceringer til Danmark ved Equitour Aalborg.

 

Supertalenterne Nanna og St Schufro danser sig til sejr

De er bare sådan en fornøjelse at skue, og er en super talentfuld og lovende ekvipage. Nanna Skodborg Merrald og unge Blue Hors St. Schufro harmonerer bare, og hvor kan man se at de sammen rummer så meget potentiale.

 

 

I dag blev det til endnu et seværdigt ridt, og til trods for at der indsneg sig fejl i dagens satsning, var kvaliteten i de andre momenter af så høj kvalitet, at det til fulde opvejede skønhedsfejl og misforståelser og sikrede den talentfulde ekvipage endnu en overbevisende sejr i dagens Intermediare I ved Equitour Aalborg. Dette er endnu mere imponerende set i lyset af, at det blot er deres anden Intermediare sammen og den første på internationalt niveau, og at denne smukke og talentfulde hingst blot er beskedne 8 år gammel. Det var absolut ikke til at se på parrets præstation i dag. Det blev til en sejr i klassen med 74,324 %.

 

At der indsneg sig fejl i programmet, der var meget dyre, var helt til at bære over med, når man betragter kvaliteten i de øvelser der blev vist. Havde det ikke været for disse, der kastede både 3 og 4-taller af sig i øvelser der tæller dobbelt, og som Nanna efterfølgende tilskrev sig selv som ansvarlig for, så var scoren med sikkerhed endt i den sidste halvdel af 70'erne.

"Jeg er super tilfreds med ham igen i dag. Det er kun hans anden Intermediaire og den første internationale, så jeg kan ikke forlange mere. Han er bare en helt super hest", fortalte en glad Nanna S. Merrald umiddelbart efter ridtet.

 

Flot andenplads til Carina og Soda Pop

Andenpladsen gik til Carina Nevermann Torup på den lækre Soda pop (e. Sir Donnerhall I/ Bonheur). De befinder sig lidt på samme niveau som Nanna og St. Schufro. Soda Pop er 9-år gammel og sammen er de også forholdsvis grønne i Intermediare I. Men ligesom vinderekvipagen gjorde de det overbevisende flot i dagens klasse. Det blev et betagende og meget ekspressivt program, ligeledes med god harmoni mellem hest og rytter. Dommerne belønnede ridtet med 71,647 %.

 

Tredjepladsen gik til Andrea Timp og Don Carismo (e. Don Crusador / Carismo), der opnåede 71,17 %, og fjerdepladsen til norske Siril Wethal Helljesen på hoppen Zarina VG (E. Blue Hors Zack / Caletto III), der opnåede 69,82 %

 

Flot ridt af Betina på 7-årig hingst

Sidste placerede dansker, som også gjorde det godt, særligt taget i betragtning af hesten blot er 7-år gammel, var Betina Jæger på Honnaisseur SJ (e. Connaiseu r/ Jazz). De opnåede en dommerscore på 68.824 %

 

Se det samlede resultat af klassen resultat her

 

Billede

 

To unge og grønne, men super talentfulde danske ekvipager imponerede i dagens Intermediare I ved Equitour Aalborg. Nanna Skodborg Merrald og St. Schufro og Carina Nevermann Torup og Soda Pop sikrede de to topplaceringer til Danmark (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 25-05-2019 kl. 17:56 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
26-05-19 Ingen danskere i toppen af i de sidste høje klasser
26-05-19 Vasehus vandt Elevskole Cup’en 2019
26-05-19 Flot samling hingste hos Helgstrand
26-05-19 Danmark tager Nations Cup sejren!
26-05-19 Sejr til Helgstrand junior og senior
26-05-19 Nations Cup opgør står mellem Danmark og Sverige
26-05-19 Whitaker så hurtig som lynet
25-05-19 Hattrick til de unge i dag
25-05-19 Victoria E. Vallentin vinder U25 Grand Prix
25-05-19 Way to go - Daniel og Dufour!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider