Whitaker så hurtig som lynet

Britiske Ellen Whitaker på den lynhurtige hoppe Laverno tog sejren i lørdag aftens omspringning i Grand Prix 140 cm, foran Jenny Heinekamp, mens en eller godt ridende Tina Lund på Cloi måtte tage til takke med tredjepladsen ved Equitour Aalborg

Hurtig omspringning med to danskere

Af det store internationale felt af ryttere, der skulle forcere den svære bane for at sikre sig en plads i omspringningen, gik 12 ryttere videre til aftenens 1*140 cm rand Prix springklasse, heriblandt to danske ekvipager Tina Lund og Kristian Skovrider.

Kristian Skovrider fik to bomme

Kristian var på Special de Garnet den første dansker på banen. Ekvipagen red på, det bedste de kunne, men tog desværre to bomme på vejen rundt på banen.

Tina Lund fejlfri med speederen i bund

Næste danske håb var Tina Lund på Cloi, der startede som næstsidste rytter og skruede tempoet voldsomt op under vejs, for at slå Jenny Heinekamp's tid på Agossi, der havde lagt sg i spidsen med en flot fejlfri og lynhurtig runde på 38,36 sekunder. Det blev til en fejlfri runde og tiden var hurtig, men desværre ikke hurtig nok, for de helt små marginaler var ikke med hende i dag, med en tid på 38,42 sekunder. Allegivel blev de begge slået af feltets sidste rytter.

Ellen Whitaker hurtig som lynet

Ellen Whitaker der jo er ud af den succesfulde og kendte britiske springfamilie, red på hoppen Lavarno næsten så hurtigt som lynet. Med ekstremt højt tempo og skarpe hurtige vendinger hentede parret mange marginaler banen rundt - tilmed uden at rive ned. I tiden 37,72 sekunder kom de i mål og sikrede sig sejren i klassen.

Tredjeplads til Tina Lund

Tina Lund der har taget hele turen fra Dubai for at være med ved Equitour Aalborg måtte således se sig slået på målstregen i den 1* Grand Prix springklasse på 140 cm af Storbritanniens stærkt ridende Ellen Whitaker der vandt omspringningen og finske Jenny Hinekamp. Tina Lund måtte således tage til takke med tredjepladsen.