Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Marianne Helgstrand vandt på hjemmebane

Det var en både en glad og overrasket Marianne Yde helgstrand, der fik styr på nervøsiteten vandt dressurklassen Chedi Residence Grand Prix på Lollipop 126 ved Equitour Aalborg, alt imens hun glæder sig over sønnen Alexanders resultater

 

Kun tredje gang

Det var kun 3. gang, Marianne Yde Helgstrand red Grand Prix på den 15-årige vallak, og hun havde på ingen måde forventet, at hun ville kom øverst på podiet, selv om familien allerede tidligere ved dette stævne har været på podiet, repræsenteret ved sønnen Alexander. Alligevel var glæden og overraskelsen stor hos Marianne:

 

"Ved Hingstekåringen i Herning i marts blev vi nummer 11, og jeg havde slet ikke regnet med, at jeg ville vinde. Jeg havde håbet, at vi ville komme i top-5, men mere havde jeg ikke turde håbe på", fortæller Marianne Yde Helgstrand.

 

 

Navnet forpligter

Marianne Yde Helgstrand er, som navnet antyder, i den grad på hjemmebane i denne weekend, og det betyder, at der var ekstra nerver på, da hun red på banen sidst på eftermiddagen.

 

"Mine ben rystede en hel del mere, end de plejer at gøre. Det er jo egentlig fjollet, for det er jo de samme mennesker, der kigger på, men det betyder noget, at vi er hjemme hos os selv, og så forpligter navnet Helgstrand jo også, må jeg indrømme", siger Marianne Yde Helgstrand.

 

Styr på nerverne trods nervøsitet

Marianne Yde Helgstrand var dog ikke mere plaget af nerver, end at hun kunne gennemføre sit ridt så overbevisende, at hun rent faktisk vandt, og måske kan ekstra nerver måske oven i købet bruges konstruktivt.

"Jeg synes, jeg fik styr på nerverne, da jeg først kom i gang, kunne jeg slappe af, og vi havde en rigtig god tur", fortæller Marianne Yde Helgstrand, som har pause lørdag og søndag skal ride Grand Prix Special.

 

Grand Prix Special debut

"Det bliver min debut. Jeg har ikke redet Grand Prix Special før, men nu har jeg redet min første tur, og de værste nerver er væk, så nu glæder jeg mig bare", siger hun, som også kan glæde sig over sønnens præstationer på dressurbanen.

 

Stolt over Alexanders præstationer

Tidligere fredag blev Alexander Helgstrand nummer 2 både individuelt og for hold i Nations Cup, og det var hans debut som juniorrytter på internationalt niveau.

"Det var et stort pres for ham, men han klarede det super flot, så jeg er selvfølgelig meget stort af ham", siger Marianne Yde Helgstrand.

 

Top tre:

  • Marianne Helgstrand, Lollipop, 71.212%
  • Fabienne Müller-Lütkemeier, Flynn Pch, 70.891% (Tyskland)
  • Charlotte Jorst, Kastel's Nintendo, 70.109% (USA)

 

Se hele resultatlisten her

 

Kilde: Equitour Aalborg

 

Billede

 

Det var en både en glad og overrasket Marianne Yde helgstrand, øverst på podiet, der fik styr på nervøsiteten og på egen hjemmebane vandt dressurklassen Chedi Residence Grand Prix på Lollipop 126 ved Equitour Aalborg, alt imens hun glæder sig over sønnen Alexanders resultater


Tilføjet d. 25-05-2019 kl. 12:38 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
26-05-19 Ingen danskere i toppen af i de sidste høje klasser
26-05-19 Vasehus vandt Elevskole Cup’en 2019
26-05-19 Flot samling hingste hos Helgstrand
26-05-19 Danmark tager Nations Cup sejren!
26-05-19 Sejr til Helgstrand junior og senior
26-05-19 Nations Cup opgør står mellem Danmark og Sverige
26-05-19 Whitaker så hurtig som lynet
25-05-19 Hattrick til de unge i dag
25-05-19 Victoria E. Vallentin vinder U25 Grand Prix
25-05-19 Way to go - Daniel og Dufour!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider