Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Suveræn Nanna og Blue Hors St. Schfro!

Nanna Merrald og Blue Hors St. Schfro blæste konkurrenterne af banen med et fantastisk flot program, og tog overbevisende sejren i torsdagens individuelle Prix St. Georg-klasse. Victoria Vallentin sørgede for dansk sejr i U25 rytternes Intermediare II foran en stribe svenskere

 

Danmark sejrer i de to første individuelle dressurklasser

Så kom de individuelle dressurklasser for alvor i gang ved Equitour Aalborg og de flotte danske resultater fra Nations Cup holdkonkurrencerne fortsatte i torsdagens individuelle dressur konkurrencer ved Equitour Aalborg, hvor U25-rytterne var på banen i Intermediare II og seniorerne i Prix st. Georg.

 

Det blev i særdeleshed til resultater for de for tiden fantastisk ridende Nanna Skodborg Merrald og unge Victoria Vallentin, der begge to sejren i deres respektive klasse

 

 

Sejr til Victoria Vallentin

Første individuelle klasse var U25-rytternes intermediare II blev vundet af Victoria E. Vallentin på Ludwig Der Sonnenkønig 2 (e. London Swing / Liberator), der i vanlig flot og sikker stil høstede 74.755 % af dommerne for et veludført ridt.

 

Så var der også slut med danske placeringer på de næste pladser, hvor Sverige satte sig på de næste tre placeringer,dog også med dansk islæt.

 

Tredje til fjerdepladsen gik til Sverige

Andenpladsen gik til Sveriges Marina Mattsoon med 73,039 %, på DV vallakken Quartermain (Quarterback / Wilawander xx), der er opdrættet af Anette Holst. Tredjepladsen gik til Emma Jönsson på Donizetti 39 (e. Don Frederico / Lauries Crusador) og fjerdepladsen til Isabella Tovek på Happiness 26 (e. Hochadel/ Walt Disney).

 

Først på femtepladsen kom næste dansker. Emma Skov på Cracker Jack (e. Sunset Hit) red til 67.059 %.

 

Suveræn sejr til Nanna Merrald i Prix st. Georg

Nanna Skodborg Merrald er ikke mindre end bare fantastisk ridende for tiden - i øvrigt på flere heste, men torsdagens ridt på Blue Hors St. Schfro (e. St. Moritz Junior / Blue Hors Don Schufro) var absolut ingen undtagelse i eftermiddagens Prix st Georg. Det er en ekvipage der bare bliver bedre og bedre for hver gang de viser sig ude på dressurbanerne, og sikke en fremtid der ligger foran dem, for alt tyder på at de kan nå meget langt sammen.

 

Det blev også i dagens klasse et program der kun kunne nydes til fulde på tilskuer- og dommerpladserne fra start til slut, og det var en fornøjelse at skue. Dommerne var tydeligvis også begejstrede. For ridtet kvitterede de med flotte 77,235 % og hun satte hermed hele det øvrige felt til vægs, der slet ikke nærmerede sig samme høje niveau.

 

Andenpladsen gik til tyske Andrea Timpe på Don Carismo 2 (e. Don Crusador / Carismo) med 71.382 %.

 

Tredjepladsen gik til Carina Nevermann Torup på Soda Pop e. Sir Donnerhall/ Bonheyr med 71.059 %.

 

Se de samlede resultater fra klasserne her

 

Billede

 

Nanna Merrald og Blue Hors St. Schfro blæste konkurrenterne af banen med et fantastisk flot program, og tog overbevisende sejren i torsdagens individuelle Prix St. Georg-klasse. Victoria Vallentin sørgede for dansk sejr i U25 rytternes Intermediare II foran en stribe svenskere. Her ses Nanna og St. Schfro (Arkivbillede: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 24-05-2019 kl. 08:55 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
26-05-19 Ingen danskere i toppen af i de sidste høje klasser
26-05-19 Vasehus vandt Elevskole Cup’en 2019
26-05-19 Flot samling hingste hos Helgstrand
26-05-19 Danmark tager Nations Cup sejren!
26-05-19 Sejr til Helgstrand junior og senior
26-05-19 Nations Cup opgør står mellem Danmark og Sverige
26-05-19 Whitaker så hurtig som lynet
25-05-19 Hattrick til de unge i dag
25-05-19 Victoria E. Vallentin vinder U25 Grand Prix
25-05-19 Way to go - Daniel og Dufour!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider