Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

International Small Tour med dansk sejr

Det var et internationalt felt af 6 nationer, der stillede op i Small Tour torsdag aften ved Equitour Aalborg. Sejren blev dansk, da Christian Jansen red sig til to flotte nulrunder på hurtigste tid, og henviste den regerende danmarksmester Linnea Ericsson-Carey til andenpladsen

 

Seks nationer i torsdagens Small Tour

Det var et imponerende internationalt felt der stillede op i Small Tour torsdag aften ved Equitour Aalborg, hvor hele 6 nationer var repræsenteret. Heriblandt var den fra Sverige tilrejsende regerende danmarksmester Linea Ericsson-Carey. Det blev dog ikke hende der vandt klassen, men sejren blev alligevel dansk.

 

Sejr til Christian Jansen

Christan Jansen red to flotte nulrunder og præsterede også hurtigste tid., og hermed tog han sejren i aftenens første og eneste springklasse for seniorer.

 

 

Christian Jansen red på Emily Deschanel Mak (e. Cassini II) og vandt den første kvalifikation i Equiline 1* Small Tur med to nulrunder og tiden 27.45 sek. i anden fase.

 

Regerende danmsrksmester to'er

Den regerende danmarksmester Linnea Ericsson-Carey, der havde medbragt Ringwood Casero (e. Casell) fra hjemmet i Sverige, clearede også begge runder fejlfrit, men hun var en anelse langsommere end Christian, og tiden rakte med 29.25 til en andenplads.

 

Første udlænding på tredjepladsen

Irske Sofie Slattery og Caruso e. Chacco-Blue sluttede anden fase efter 29.48 sek. og sikrede sig dermed tredjepladsen.

 

På fjerdepladsen kom Victor Lica Larsen på Gloria (e. Harley VDL/ Indoctro) i tiden 30.21 sekunder, mens femtepladsen gik til Emma Toft Heilesen på Hip-Hop's Firefly (e. Favorit Ask/ Charmeur) i tiden 30.27 sekunder.

 

Finale lørdag

Lørdag rides finalen i lille tur kl. 8.00, og hvis du ikke har mulighed for at opleve klassen fra første række, så er det muligt at følge klassen hjemme fra stuen af, da Zibrasport livestreamer fra Equitour Aalborg både lørdag og søndag.

 

Resultatlisten fra aftenens Small Tour klasse kan ses her

 

Billede

 

Det var et internationalt felt af 6 nationer, der stillede op i Small Tour torsdag aften ved Equitour Aalborg. Sejren blev dansk, da Christian Jansen red sig til to flotte nulrunder på hurtigste tid, og henviste den regerende danmarksmester Linnea Ericsson-Carey til andenpladsen (Arkivfoto)

 


Tilføjet d. 23-05-2019 kl. 09:50 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
26-05-19 Ingen danskere i toppen af i de sidste høje klasser
26-05-19 Vasehus vandt Elevskole Cup’en 2019
26-05-19 Flot samling hingste hos Helgstrand
26-05-19 Danmark tager Nations Cup sejren!
26-05-19 Sejr til Helgstrand junior og senior
26-05-19 Nations Cup opgør står mellem Danmark og Sverige
26-05-19 Whitaker så hurtig som lynet
25-05-19 Hattrick til de unge i dag
25-05-19 Victoria E. Vallentin vinder U25 Grand Prix
25-05-19 Way to go - Daniel og Dufour!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider