Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Equitour Aalborg - mere end ridesport i verdensklasse

Der bliver oplevelser for hele familien når Equitour Aalborg slår dørene op for det store internationale ridestævne i dagene fra den 22-26 maj - der byder på meget mere facinerende verdensklasse ridesport, men også på mange andre aktiviteter og indslag

 

Fra gin og lejeplads til verdensklasse ridning

Ginfestival, følauktion, nyanlagt naturlegeplads og meget mere. Der bliver oplevelser for hele familien, når nogle af verdens bedste ryttere skal dyste ved det internationale ridestævne, Equitour Aalborg, på Helgstrand Academy i Uggerhalne fra 22. - 26. maj

 

De kendte og den danske elite

Cathrine Dufour, Agnete Kirk Thinggard, Daniel Bachmann Andersen og Carina Cassøe Krüth. Danmark stiller med det stærkeste hold, når tredje afdeling i den internationale dressurturnering, Nations Cup, bliver afviklet på Helgstrand Academy i Uggerhalne sidste weekend i maj.


"Jeg er utrolig glad for, at vi får det stærkeste hold at se. Sidste år vandt holdet sølv i Uggerhalne, og Danmark endte på en samlet 3. plads, og jeg tør derfor godt garantere dressur på absolut topplan", siger Jens Trabjerg, direktør for Equitour Aalborg.

 

 

Nations Cup

Nations Cup bliver afviklet i både dressur og springning, og mens seks nationer dyster i dressur, er 13 lande tilmeldt kvalifikationen i springning.
"Det er rekord i forhold til andre kvalifikationsstævner, og selvom der endnu ikke er sat navne på det danske hold, forventer vi at se nogle af Danmarks bedste ryttere", siger Jens Trabjerg.
Samlet set bliver der redet seks Grand Prix klasser, og udover Nations Cup er der finale i DRF Elevskole Cup og kvalifikation i Dressage Almased Amateur - en international dressurcup for amatører.

 

Festival for hele familien
I år satser Equitour Aalborg ikke alene på ridesport i verdensklasse, der er lagt op til en sportsbegivenhed for hele familien - også dem, der ikke nødvendigvis færdes i hesteverdenen.

 

Fed fredag med Ginfestival
Fredag er udnævnt til 'Fed Fredag' med bl.a. Ginfestival, hvor '1975 By Simon' serverer 70 forskellige slags gin og guider i junglen af tonics. Aftenen slutter med fællesspisning under ledelse af kokken Michael Kopp Christensen fra den anmelderroste Musikkens Spisehus i Aalborg og efterfølgende koncert med det nordjyske band The Powls.

 

Vil gerne tiltrække det lokale opland

Lørdag er der cirkus og safarishow for børnene med multikunstneren Søren Brynjolf, som har skabt en helt ny naturlegeplads med gynger, klatrestativ og balancebomme.
"Vi vil gerne give lave et arrangement, som involverer de mennesker, der bor i området, og som har lyst til at få en oplevelse i naturen. Derfor har vi bygget en naturlegeplads, som vi håber vil blive brugt at både familier, institutioner og skoler i lokalområdet", siger Jens Trabjerg.

 

Det danske dressurhold:

  • Cathrine Dufour og Bohemia
  • Agnete Kirk Thinggaard og Jojo AZ
  • Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Olymbrio
  • Carina Cassøe Krüth og May-Day Grøftebjerg

Praktisk info:
Stævnet afholdes fra onsdag den 22. maj til søndag den 26. maj på Helgstrand Academy, Grindstedvej 54, 9310 Vodskov

 

Billede

 


Tilføjet d. 21-05-2019 kl. 09:48 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
26-05-19 Ingen danskere i toppen af i de sidste høje klasser
26-05-19 Vasehus vandt Elevskole Cup’en 2019
26-05-19 Flot samling hingste hos Helgstrand
26-05-19 Danmark tager Nations Cup sejren!
26-05-19 Sejr til Helgstrand junior og senior
26-05-19 Nations Cup opgør står mellem Danmark og Sverige
26-05-19 Whitaker så hurtig som lynet
25-05-19 Hattrick til de unge i dag
25-05-19 Victoria E. Vallentin vinder U25 Grand Prix
25-05-19 Way to go - Daniel og Dufour!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider