Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Agria DRF TREC og TREC Cup finaler i Bernstorff Parken

Det ligger allerede nu fast at Agria DRF-mesterskaberne i TREC og TREC Cup finaler, bliver afviklet i Bernstorff Parken medio september 2019. Sportsrideklubben (SPR) og Hjortespring Rideklub (HJOR) bliver i fællesskab værder for den første finaleafvikling

 

Vild med TREC - så kom og vær med

Er du vild med TREC, så sæt allerede nu kryds i kalenderen den 14.- 15. september 2019. Her er Sportsrideklubben (SPR) og Hjortespring Rideklub (HJOR) nemlig vært for det første Agria DRF-mesterskab i TREC samt finalerne i TREC Cup Zero, One og Two præsenteret af Alhvor. Begge dele afvikles i de flotte omgivelser i Bernstorff Parken ved Gentofte, og orienteringsridtet bliver en smuk tur gennem Dyrehaven.

 

Første DRF-mesterskab i TREC
Der er lagt op til nogle fantastiske dage på Sjælland, når vinderne skal kåres i TREC Cup Zero, One og Two præsenteret af Alhvor, og når der for første gang skal kåres en DRF-mester i TREC. Finalerne i TREC Cup er for hele landet og afvikles i klasser for hold, par samt individuelt. Agria DRF-mesterskabet afvikles som en individuel klasse, og rytterne kvalificerer sig ved 2 x gennemført til T10 eller T15 eller 1 x gennemført T20 eller T25. Dette vil man kunne læse meget mere om i TREC-reglementet for 2019, hvor der blandt andet er nye klassebetegnelser. TREC-reglementet for 2019 offentliggøres i starten af januar af DRF

 

 

DRF begejstret
"Vi er meget glade for at en erfaren stævnearrangør som HJOR i samarbejde med SPR skal afvikle det første Agria DRF-mesterskab i TREC og landsdækkende TREC Cup finaler. SPR's faciliteter i Bernstorff Parken, hvor orienteringsridtet bl.a. vil gå igennem Dyrehaven bliver en fantastisk ramme om både Agria DRF-mesterskabet og TREC Cup finalerne," siger formand for TREC-udvalget, Tina Foldager.

 

Læs mere om TREC Cup Zero, One og Two præsenteret af Alhvor her

 

Billede

 

Det ligger allerede nu fast at Agria DRF-mesterskaberne i TREC og TREC Cup finaler, bliver afviklet i Bernstorff Parken medio september 2019. Sportsrideklubben (SPR) og Hjortespring Rideklub (HJOR) bliver i fællesskab værder for den første finaleafvikling (Arkivto: DRF)


Tilføjet d. 20-12-2018 kl. 13:19 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
16-09-19 DM i TREC i Bernsdorffparken
20-03-19 Finale i PTVinter Cup
21-02-19 Skal du ride TREC Cup i 2019?
11-10-18 En hesteoplevelse for livet!
04-09-18 Danskerne igennem EM i TREC
28-08-18 Danskere klar til EM i TREC
17-08-18 TREC Cup vest for Storebælt
09-02-17 To nye Cups i TREC Sport


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider