Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Finale i PTVinter Cup

I weekenden afvikles der finaler i TREC PTVinter Cup 2018-2019. Cuppen afvikles som en Øst og en Vest Cup i vintersæsonen, hvor fokus er på PTV-fasen i TREC - altså forhindringsbanen

 

Finaler i TREC i weekenden

I den kommende weekend afvikles der finaler i TREC PTVinter Cup 2018-2019 sponsoreret af Alhvor. Cuppen afvikles som en Øst og en Vest Cup i vintersæsonen, hvor fokus er på PTV-fasen i TREC, altså forhindringsbanen. Lørdag er det finalen i vest, der afvikles hos Give Egnens Rytterforening, mens Klimagårdens Rideklub afvikler finalen i Øst søndag.

 

OM PTVinter Cup
TREC består af tre faser: POR (Orienteringsridt), MA (Gangartstest) og PTV (Forhindringsbane). Der er allerede nu planlagt en del træningsstævner i vinterhalvåret, hvor der fokuseres på den ene fase, PTV, som let kan gennemføres indendørs i tilfælde af vintervejr. MA-fasen kan også gennemføres indendørs, mens POR-fasen (orienteringsridtet) kræver adgang til flere kilometer ridning i naturen. Derfor fokuserer vi i vintersæsonen på PTV-fasen, hvor man afprøver hestens tillid, mod, håndterbarhed og sikkerhed på benene samt rytterens korrekte brug af hjælpere og kendskab til forcering af forhindringer i "naturen".

 

 

To finaler

Der afvikles to finaler i hver klasse T0, T1 og T2 - én øst og én vest for Storebælt. De 20 ekvipager i henholdsvis øst og vest med højst point samt lige placerede med nr. 20 er startberettigede ved finalerne. Finalerne afvikles ultimo marts / primo april 2019.

 

Billede

 

I weekenden afvikles der finaler i TREC PTVinter Cup 2018-2019. Cuppen afvikles som en Øst og en Vest Cup i vintersæsonen, hvor fokus er på PTV-fasen i TREC - forhindringsbanen (Foto:DRF)


Tilføjet d. 20-03-2019 kl. 18:35 af i kategorien Ridesport.
Tags: TREC.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-12-18 Agria DRF TREC og TREC Cup finaler i Bernstorff Parken
11-10-18 En hesteoplevelse for livet!
04-09-18 Danskerne igennem EM i TREC
28-08-18 Danskere klar til EM i TREC
17-08-18 TREC Cup vest for Storebælt
09-02-17 To nye Cups i TREC Sport


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider