Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Skal du ride TREC Cup i 2019?

Dansk Rideforbund er klar med en ny sæsen med TREC Cups, hvor der er foretaget lidt ændringer til reglerner og forudsætningerne for de forskellige cups, der dog alle samlet i Finalen i Bernstoff Parken i Dyrhaven sidst på sæsonen

 

DRF klar med en ny sæson

Dansk Ride Forbund er ved at være klar til en ny sæson med TREC Cups præsenteret af Alhvor. I år er der ændringer til de eksisterende cups.

 

Ændringer til Cups

Det bliver således, at TREC Cup Zero er for hold, TREC Cup One er for par, mens TREC Cup Two rides individuelt. I både Zero og One kan POR fasen-rides individuelt, og man kan dermed optjene point til vores nye TREC POR Championat, hvor ryttere på tværs af klasser ved TREC Cup stævner konkurrerer på individuelle POR-resultater. Finalen i de tre Cups afvikles i Bernstorff Parken, og det betyder at POR-ridtet foregår i Dyrehaven.

 

 

Cups for alle uanset niveau
De fire TREC Cups præsenteret af Alhvor, er for alle der har mod på at ride TREC - og til ryttere på alle niveauer:

  • TREC Cup Zero - Hold rides i klassen T0/T5
  • TREC Cup One - Par Cup rides i T10/T15
  • TREC Cup Two - Individuel rides i klasse T20/T25/T30/T35/T40.
  • TREC POR Championat introduceres i 2019. Rytterne konkurrerer på individuelle POR-resultater, på tværs af klasserne.

Et brag af en finale venter
Igennem sæsonen optjener rytterne point i de forskellige Cups, og dem med flest point opnår adgang til det store finalestævne den 14. - 15. september.

 

I TREC Cup Zero er det de otte bedste hold, der er videre til finalen, i TREC Cup One er det otte bedste par, mens det er de 20 bedste ryttere i TREC Cup Two, der mødes i finalen.

 

Bernstorff Parken ved Gentofte på Sjælland kommer til at danne en smuk kulisse om finalestævnet, hvor der som nævnt bliver rig mulighed for en ridetur i Dyrehaven i forbindelse med POR-fasen. Samme weekend afvikles også Agria DRF-mesterskab i TREC for første gang.

 

Se bestemmelserne her

 

Billede

 

Dansk Rideforbund er klar med en ny sæsen med TREC Cups, hvor der er foretaget lidt ændringer til reglerner og forudsætningerne for de forskellige cups, der dog alle samlet i Finalen i Bernstoff Parken i Dyrhaven sidst på sæsonen (Arkivfoto)


Tilføjet d. 21-02-2019 kl. 09:28 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-12-18 Agria DRF TREC og TREC Cup finaler i Bernstorff Parken


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider