Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

DM i TREC i Bernsdorffparken

DM I TREC blev i weekenden afholdt i de smukke omgivelser i Bernstoffparken, og Sejren i DRF-Mesterskabet i TREC gik til Katje Berg på Vitan Bleu B.L.H. fra Ishøj Sportsrideklub

 

TREC tiltagende populær

TREC er en sportsgren der får stadig større tilslutning, da det er en sport hvor alle kan være med og sporten har et sympatisk fokus. Fokus i sporten går nemlig på samarbejdet mellem hest og rytter og hestens reaktion på forskellige stimuli og forhindringer den udsættes for i naturen, samt rytterens evne til at orientere sig og finde vej på den angivne rute.

 

TREC er også en relativ ny sportsgren i DRF-regi, men har fået sin egen turnering, og i weekenden var det de smukke og særdeles velegnede rammer i Bernstoffparken, der med Sportsrideklubben og Hjortespring Rideklub som værter for TREC stævnet, der skulle udgøre legepladsen for at finde de første vindere til DM-medaljerne. Det blev til et særdeles vellykket arrangement, der efterfølgende fik megen ros fra deltagerne.

 

 

DM i Bernsdorffparken

TREC stævnet blev indledt med et orienteringsridt, der var lagt som en smuk rute igennem den smukke Dyrhaven og tillige Jægersborg Hegn. Der blev gjort hold for frokostpause hos Holte Rideklub. Den største udfordring ved ruten var at rytterne selv blev udfordret ved på gammeldags maner, at skulle finde vej ud fra kort og kompas, og ud fra koordinatpunkter selv skulle finde retning og afstand til den rigtige vej. Det var imidlertid muligt for langt de fleste, uden de helt store problemer.

 

Søndag var det tid til gangartsprøve fra morgenstunden. Her skulle rytterne først ride i meget kort galop og herefter jordvindende skridt på en 150m lang bane. For at gøre dette perfekt kræver det at hesten er godt inde under hjælperne og særdeles lydig overfor rytterens hjælpere.

 

Efterfølgende var det tid til den klassiske forhindringsbane (PTV), der oftest er det de fleste forbinder med Trec sporten. Også her var der tale om at banen var særdeles smukt anlagt og indgik fint i omgivelserne og tillige med særdeles alsidige udfordringer. Til lejligheden var anlagt og opstillet, en række forhindringer., hvor der både indgik broer, grøfter, vandgrav og grøfter, som af hensyn til tilskuerne var opstillet på ridebanen.

 

Sejr til Ketje Berg

Sejren og guldmedaljen i DRF-Mesterskabet i TREC gik i år til Katje Berg på Vitan Bleu B.L.H. fra Ishøj Sportsrideklub.

 

Lisa Kjer Andersen på Masimo fra Græsted og Omegns Rideklub, sikrede sig andenpladsen.

 

Tredjepladsen og bronzemedaljen gik til Maria Juul Rasmussen på Moremoney Magneto fra Ishøj Sportsrideklub.

 

Rost til Arrangementet

Arrangementet fik efterfølgende også stor ros fra formanden for TREC-udvalget Tina K. Foldager, der i særdeleshed var begejstret for de flotte omgivelser som stævnet blev afholdt i, og det flotte arrangement som de to værtsklubber Sportsrideklubben og Hjortespring Rideklub havde stablet på benene med assistance fra Holte Rideklub.

 

Billede

 

DM I TREC blev i weekenden afholdt i de smukke omgivelser i Bernstoffparken, og Sejren i DRF-Mesterskabet i TREC gik til Katje Berg på Vitan Bleu B.L.H. fra Ishøj Sportsrideklub (Arkivfoto)


Tilføjet d. 16-09-2019 kl. 12:02 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-12-18 Agria DRF TREC og TREC Cup finaler i Bernstorff Parken


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider