Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

TREC Cup vest for Storebælt

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) byder til TREC-stævne med afslutning af TREC Cup Zero og TREC Cup One afvikles søndag den 26. august

Kvalifikationsstævne afviklet

Vest for Storebælt er der afviklet ét af to kvalifikationsstævner til TREC Cup, og stævnet den 26. august er det andet stævne. Da der ikke kan afholdes et decideret finalestævne iht.

bestemmelserne for TREC Cup, hvor der kræves to kvalifikationsstævner og én finale, vil stævnet den 26. august danne rammen om en afslutning, hvor vinderne af årets Cup's findes, uden at der er tale om en egentlig finale.

Stævnet vil blive markeret med flotte rosetter og præmier, som afslutning på årets TREC Cup Zero og TREC Cup One vest for Storebælt.

Flotte omgivelser

Afslutningsstævnet afholdes i flotte omgivelser på Herregården "Nr. Vosborg" vest for Holstebro, hvor Dansk Køre Forbund afholder "Arbejdshestens dag" med EM i pløjning og tømmerkørsel samme weekend. Både TREC-ekvipager og kuske med deres køreheste vil blive præsenteret i ringen om kl. 9.00, ligesom der vil blive festlig fælles præmieoverrækkelse kl. 16.00.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Billede

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) byder til TREC-stævne med afslutning af TREC Cup Zero og TREC Cup One afvikles søndag den 26. august ( Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 17-08-2018 kl. 16:51 af i kategorien Ridesport.
Tags: TREC.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-03-19 Finale i PTVinter Cup
20-12-18 Agria DRF TREC og TREC Cup finaler i Bernstorff Parken
11-10-18 En hesteoplevelse for livet!
04-09-18 Danskerne igennem EM i TREC
28-08-18 Danskere klar til EM i TREC
09-02-17 To nye Cups i TREC Sport


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider