Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Simone Pearce rider Millennium for Spreche

Simone Pearce, der for nyligt sagde sin stilling op hos Helgstrand Dressage, har slået sig ned i det oldenburske hesteområde, hvor hun bl.andt andet har indgået aftale med Spreche om at ride en af deres deres tophingste Millennium

 

Pearce nye base er Oldenburg i Tyskland

Australske Simone Pearce, der i nogle år har redet for Helgstrand Dressage, men for et par måneder siden meddelte at hun nu ville gå egne veje og oplyste at hun havde spændende dialoger i gang om fremtidigt arbejde i Tyskland( se her), har nu slået sig ned i Oldenburg området i Tyskland.

 

Her skal hun fremadrettet fast høre hjemme hos Reuben Equestrian i Cloppenburg,

Reuben Equestrian i Cloppenburg er en dressurstald der er drevet af Sabine Rueben, som er en af Simones længerevarende bekendte. Men Simone Pearce har også andre spændende projekter igang med en af de helt store tyske hingstestationer.

 

 

Samarbejde med Spreche

Simone Pearce har tillige indledt et spændende samarbejde med den store anerkendte tyske hingstestation Sprehe, hvor hun som selvstændig træner, bl.a. har været så heldig at få tilbudt ridningen af den avlsmæssigt meget populære trakehner hingst Millennium (e. Easy Game/ Ravel), Hingsten udtrykker simone stor begejstring for. Hun overtager hermed ridningen af hingsten efter Michalle Hagman, der har redet Millinnium en kort overgang (se her)

 

Derudover skal hun ride Dancier Gold (e. Dancier/ Weltmeyer) og Bernay (e. Boston / Lord Loxley). Derudover er det planen at hun tillige skal ride flere flere yngre hingste, som Spreche vil prøve at få kvalificeret til UVM i Ermelo næste år.

 

Det rigtige skridt

Simone Pearce udtrykker begejstring for, at hun er blevet tilbudt at ride så gode upcoming stjerner som Millinnium og Bernay, og hun oplever allerede at hun har lært dem godt at kende og at de allerede er på vej sammen.

 

Det har naturligvis været et stort spring for Simone Pearce at rykke fra de velkendte, efterhånden hjemmevante rammer Hos Helgstrand Dressage, men springet passer fuldendt ind i Simones planer om en fremadrettet selvstændig karriere på Grand Prix niveau, og hun ser frem til den kommende dressur sæson med store forventninger.

 

 

Billede

 

Simone Pearce, der for nyligt sagde sin stilling op hos Helgstrand Dressage, har slået sig ned i det oldenburske hesteområde, hvor hun bl.andt andet har indgået aftale med Spreche om at ride en af deres deres tophingste Millennium. Her ses trakehner hingsten Millennium med Michelle Hagman i sadlen, som Simone Pearce nu afløser (Arkivfoto)

 


Tilføjet d. 31-10-2018 kl. 14:11 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
03-09-20 Simone Pearce næstbedste australier i verden
20-01-20 Nyt DV OL-håb til Simone Pearce
19-06-19 Simone Pearce's første CDI GP sejr
26-02-18 Simone Pearce tvivlsom til Herning
02-01-17 Millennium skal rides af Michelle Hagman
19-10-14 Publikum ’darling’ bliver fløjhingst 2014!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider